prettige website om te bestellen en goeie producten

het bestellen gaat vlot, de bestelling wordt rap geleverd en het zijn goeie producten. met name de dressings zijn erg geslaagd

top

Duidelijke omschrijving, snelle levering en lekkere producten!!

Alles overzichtelijk, snelle levering

Een formule die gemakkelijk vol te houden is.

Gestart met 3x de weekboxen en nadien zelf de maaltijden gepland. Dank voor de recepten en de website. In 10 weken ben ik 11,5 kg afgevallen (en zelfs een week op vakantie geweest).

Nog niet geproefd

Niet ontvangen!!

Ik ben heel tevreden over de producten van Protiplan alsook over de feedback na een aankoop. Alleen vind ik het spijtig dat er bij m'n 2 laatste bestellingen geen extra gratis product aanwezig was om te kunnen proeven, alsook omdat de prijzen toch een stuk hoger zijn dan standaardproducten..

Goede smaak en het vult

Dan van de Shake, goede maaltijdenvervanger. Fan van chocolade peer, banaan en aardbei.

Geen honger, ik val af, maar heeel vies allemaal

Ik heb het gevoel dat ik een chemische fabriek aan het eten ben, maar ach, je moet er wat voor over hebben. Sommige zijn zo vies dat ik er bijna van moet kokhalzen, zoals het chocolade broodje, de chips, de milkshake. Maar fijn dat ik geen honger heb.

Snelle levering en lekkere producten!

Prima site, snelle levering, goed geregeld

Heerlijke producten. Goede beschrijving Lekkere recepten.

Snel en efficiënt

Makkelijke website, snel bestellen en razendsnel geleverd

Veel afwisseling

Nog maar 1 dag gestart. 6 eetmomenten...geen hongergevoel. Veel variatie en porties zijn voldoende.

Binnen een dag heb ik mijn bestelling binnen

Bemoedigend

Warme ontvangst, luisterend oor, tips, aanmoedigen en positieve reacties

Pakket niet ontvangen

Ik kan nog geen review geven want ik heb het pakket nog niet ontvangen. Ben er al meer dan een week op aan het wachten. Heb een bericht gestuurd naar protiplan maar ook hier wacht ik nog op een antwoord terug.

de producten smaken goed en doen wat ze beloven

Mijn gewicht gaat omlaag of blijft stabiel met deze producten. ik kies wat ik nodig heb.

Altijd oké!

Ik bestelde al vele malen bij Protiplan en iedere keer ben ik tevreden. Snelle levering altijd volgens afspraak en zeer goede producten

Tot nu toe alleen eiwitproducten gehad die niet te hachelen waren. Bij Protiplan gaat die vlieger niet op, smaakt prima.

Altijd goed en smaakvol

Fijne producten

Fijne producten alleen jammer dat er vaak iets niet op voorraad is en dat zorgt ervoor dat je vaker moet bestellen en omdat t minimale bedrag om gratis bezorgd te krijgen 50 euro is, betekent dat dat je sommige dingen dus niet kunt bestellen omdat t anders te duur wordt aan bezorgkosten. Dat is wel erg jammer, ik geef steeds aan wat ik graag wil bestellen als t op voorraad is maar of t duurt heel lang voor je bericht krijgt of je hoort er niets meer van, ook dat is erg frustrerend. Daar zou nog veel te behalen zijn voor klant tevredenheid en omzet.

Ik ben super super tevreden van! Fantastisch producten! Een mega leuke boekje! Goeie en duidelijke uitleg met mooie foto's van gerechten! Een echte aanrader! TOP van A tot Z ! Super blij mee!

Veel keus en snelle levering

Ik waardeerde vooral het uitgebreide assortiment pastagerechten. Je moet voor 50 Euro bestellen om geen transportkosten te hebben, maar dat was hier geen enkel probleem, omdat je zoveel keuze had. Ik heb gelijk een flink voorraadje aangeschaft voor onze wekelijkse zaterdag-pastaavond.

Hele snelle levering en goede omschrijving van koolhydraten etc op de producten!

Fijn gevoel

Correct,duidelijk en kwalitatieve producten tegen vaak gereduceerde prijs

Schandalig

Gewoon geen reactie besteld op 29-05 voor 100€. vandaag 04-06 geen nieuws!

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven