Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen doorgaans snelle levering en duidelijke productinformatie. De variëteit aan producten en de beschikbaarheid worden positief genoemd, en het bestelproces is eenvoudig. Verschillende recensies vermelden goede verpakking en een vlotte betaling, met ruimte voor prijsverbeteringen bij sommige artikelen. Over het algemeen is men tevreden over de online winkelervaring.
LEVERING GEWELDIG GOEDE SERVICE
5 September 2022
Nicole
KALMTHOUT
producten zijn niet te duur, snel antwoord via app op vragen en snelle levering
5 September 2022
paula
Walre
Heel lekker gegeten, geen honger en belangrijkste de kilo's gaan er goed af. Ondertussen al een bijbestelling gedaan met men favo productjes.
4 September 2022
Els De Saegher
Koewacht
Super goede en snelle levering
3 September 2022
Debby
Almere
Krijg mijn producten snel en netjes
3 September 2022
gemma
Deventer
Goede producten voor een goede prijs. De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Jantine
Terneuzen
Alle broodsoorten die ik heb ontvangen ruiken en smaken naar chocola. Ik vind dat niet zo lekker. Vooral niet met hartig beleg. Voor iemand die dat wel lekker vind is het een prima plan om af te vallen. Ik beveel het daarom wel aan.
Angie
Noord Holland
Prima.
Jolanda
Den haag
Protiplan is duidelijk over haar producten Ook een probleem in het bestelproces was snel opgelost na contact met de klantenservice. Het terugvinden van mijn producten voor een vervolg bestelling is wat onhandig. Het niet hoeven hebben van een account is prettig.
Chazz
IJsselstein
Alle producten zijn wel prima Maar blijf de prijs wel pittig vinden
1 September 2022
Tino
Kampen
Veel problemen gehad met de verzending van het pakket, wat de start van het dieet onaangenaam maakte. De werknemers hebben het opgelost en heb een kleine compensatie voor het ongemak ontvangen. Uiteindelijk is alles aangekomen en ben ik blij met de producten. Enkel voor het verzendingsproces kan ik geen 5 sterren geven, want dat was wel onaangenaam.
31 August 2022
Lori Stas
Antwerpen
Hoi Lori,
Bedankt voor je bericht. We hebben het probleem gelukkig kunnen achterhalen. De PostNL bezorger probeerde het in de ochtend om 8u te bezorgen bij het geselecteerde afhaalpunt. Helaas was dit niet gelukt omdat het afhaalpunt pas om 12u open ging. Hierdoor is het pakket retour gestuurd. Na overleg met je, hebben we het pakket opnieuw verstuurd naar een ander afhaalpunt. Het pakket is vandaag bij het afhaalpunt aangekomen.
Nogmaals excuses voor het ongemak. We wensen je nog een fijne vakantie toe!
Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,
Wing
Team Protiplan
Hele fijne website en zeer snelle verzending en het klopt tot nu toe altijd
30 August 2022
Gerrie
Beuningen
Producten zijn heerlijk en geven een goed verzadiging effect. Draagt goed bij aan het helpen van gewichtsverlies.
30 August 2022
Marion
Kessel
Heel snelle service. Indien vragen per chat worden deze snel beantwoord. Jammer dat artikels soms redelijk duur zijn. Extra promo´s zijn altijd welkom! Normaal krijg je altijd bij bestelling een gratis product, maar nu heb ik dit biet ontvangen. Spaarsysteem is leuk extraatje, jammer dat je dit pas kan innen bij volgende bestelling. Misschien optie om dit onmiddellijk bij bestelling in rekening te brengen.
29 August 2022
K.
België
Heerlijke producten due ik heb gekocht, perfect voor een tussendoortje
29 August 2022
Jeannette
Oudenhoorn
het bestellen gaat vlot, de bestelling wordt rap geleverd en het zijn goeie producten. met name de dressings zijn erg geslaagd
sascha
zwanenburg
Duidelijke omschrijving, snelle levering en lekkere producten!!
anita
BAARLO LB
Alles overzichtelijk, snelle levering
Gerda Hissink
Goor
Gestart met 3x de weekboxen en nadien zelf de maaltijden gepland. Dank voor de recepten en de website. In 10 weken ben ik 11,5 kg afgevallen (en zelfs een week op vakantie geweest).
26 August 2022
25 August 2022
Lydia
Kruisweg 25A Wuustwezel
Hoi Lydia,
Mijn collega heeft op dinsdag 23 augustus je een mail gestuurd over dit pakket. PostNL is een onderzoek gestart, maar heeft nog niks laten weten. We gaan er nogmaals achteraan, zodat je pakket zsm bezorgd kan worden.
Team Protiplan
Ik ben heel tevreden over de producten van Protiplan alsook over de feedback na een aankoop. Alleen vind ik het spijtig dat er bij m'n 2 laatste bestellingen geen extra gratis product aanwezig was om te kunnen proeven, alsook omdat de prijzen toch een stuk hoger zijn dan standaardproducten..
25 August 2022
Hilde Declercq
Torhout
Dan van de Shake, goede maaltijdenvervanger. Fan van chocolade peer, banaan en aardbei.
18 June 2022
M
Gouda
Ik heb het gevoel dat ik een chemische fabriek aan het eten ben, maar ach, je moet er wat voor over hebben. Sommige zijn zo vies dat ik er bijna van moet kokhalzen, zoals het chocolade broodje, de chips, de milkshake. Maar fijn dat ik geen honger heb.
18 June 2022
Marja
Veenendaal
Snelle levering en lekkere producten!
16 June 2022
Charlotte
maasmechelen
Heerlijke producten. Goede beschrijving Lekkere recepten.
15 June 2022
Jannette Rolink