Goed.

Goede producten .

Prima broodmix, doet het goed in de broodmachine en is lekker.

Snel geleverd.

Prima.

Snelle en nette levering.

super service

Ik ben erg tevreden, zeer snelle service

Niet goed

Ik vind het echt niet lekker

Altijd zeer tevreden!

Goede producten, snelle levering!

Goede producten

Snelle levering en afwerking

Lekkere producten en effectief

Fijne producten

De producten zijn koolhydraatarm en smaken uitstekend. De levering klopt altijd en is snel.

Superervaring ook chat zeer vlot en vriendelijk

Eerste bestelling verliep niet vlot wegens bankverwerking maar na vriendelijke chat tweede poging.... dag nadien was de bestelling er al

Prima producten!

Smakelijke producten voor een redelijke prijs.

Steeds lekkere produkten en snel geleverd

Ruime keuze uit produkten

Heel tevreden.

Snelle en correcte levering!

Goed.....

Snelle verzending.....en goed verpakt...zelfs de crosti's waren allemaal heel .....niet kapot....

Super snel geleverd

Dank voor de super snelle levering van mijn bestelling. Producten zijn ook zeer smakelijk.

Goed leuke aanbiedingen en snelle levering

Ik ben er erg blij mee de producten zijn betaalbaar leuk spaar systeem leuke aanbiedingen ik mis alleen nog de donker Volkoren toast

Levering beneden alle peil. Producten OK

Ik zou het pakket zaterdag krijgen. Het is nu woensdag en het is er nog niet. Maar dit betreft Post NL. Op de producten zelf heb ik niks aan te merken. Integendeel, ik vind ze zeer lekker en de promoties zijn een aanrader.

Tevreden

Bestelde artikelen op korte tijd ontvangen. Degelijk verpakt.

Prima concept

Je hoeft niet na te denken wat je moet eten of wat je wel of niet mag. Je volgt eenvoudig het schema en dat is het. Met een mooi resultaat als gewenst.

Geweldig veel keus

Eindelijk een werkent dieet, Protiplan heeft vereen ruim assortiment dus veel keus. Snelle levering en ook nog netjes bezorgd

Lekkere en smaakvolle produkten

Produkten smaken goed, maar ben nog maar 1 dag beziv dus is t lastig om een perfecte beoordeling te geven

snelle goede service

Veel producten en zeer snelle levering

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven