uitstekende kwaliteit

Bestelling op tijd geleverd. De producten zijn heel lekker.

Hem lekker leuk dat de zoetigheden met minder suiker ook eens in promo staan want anders zijn de gezondere dingen toch wel duur . Terwijl het snoepgerief altijd goedkoper is. Alles is trouwens super lekker voor eens een gezondere leuke tussen door bij de koffie . Top houden zo !

Besteld gelijk de volgende dag in huis producten zijn goed en in fases onder verdeeld erg handig plus lekker

Snel en verzorgd

Snelle levering en alles was keurig ingepakt.

Heel tevreden

Lekkere producten zeker als je een dieet volgt Bestelling steeds correct en vlot geleverd Ik ben een tevreden klant

Protiplan heeft lekkere dingen.

Ik heb alles besteld via de website en de bestelling werd snel en netjes bezorgd

SUPER

Top produkten en snelle levering

Bijna uitstekend

Brood is wel goed.maar ik moet iedere keer 1 plakje weggooien omdat er schimmel op zit.dit komt omdat ik maar 2 plakjes per dag mag hebben.dus de derde dag zit er schimmel op

Snelle levering, goed verpakt!

Gewoon top!

Lekkere producten en snel geleverd

Snelle levering zonder problemen

Ik drink het al sinds 2 dagen, maar het verschil kan j wel zien en lekker om op te drinken

Snelle verwerking orders, goede producten

Snelle verwerking orders, goede kwaliteit producten

Perfect!!!!!

De levering gebeurt altijd supersnel en de produkten zijn van topkwaliteit. Zeker een aanrader :-)

Zeer goede producten, alleen wat aan de prijzige kant.

goed en lekker

alles smaakt goed en lekker

Fantastisch en super snelle levering

Als ik bestel heb ik het de volgende dag in huis! Echt super service met altijd een vriendelijk kaartje.

Top producten aan concurrentiele prijzen met supersnelle levering

Liever verzenden via Bpost

Super goede dienstverlening en goede prijs/kwaliteit

Makkelijk en snel

Tegenwoordig is de smaak van de shakes niet meer zo goed. De dingen die lekker waren, zijn niet meer in assortiment. Omelet natuur, couscous (kant en klaar gerecht)

Zeer positieve ervaring. Lekkere producten die binnen een dag geleverd worden.

Smakelijke spullen snel en netjes geleverd

goede resultaten, erg tevreden

Goede resultaten met de producten van protiplan. Supersnelle bezorging van de bestelde artikelen. Alleen al om op gewicht teblijven bestel ik regelmatig wat produkten

Vlugge levering

Ik Ben super blij met producten wat heb ik besteld. Prijs en kwalitiet prima!!!

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven