vlugge levering

Snelle opvolging van de bestelling.

Ben tevreden over het product maar niet over de levering heb het thuis laten komen wij zijn niet weggaan en ze hebben het paket van 16 kg laten afleveren in een halfjaarlijks punt post nl ik heb een heel zwaar rugoperatie gehad en vond dit echt niet goed om zo een zwaar paket te dragen heb in de winkel gevraagd of ze het in mijn auto wilde zetten maar dat deden zij niet dus dit vond ik een heel slechte ervaring Groetjes

Great

Formidabel

Altijd positieve ervaringen.Alles de volgende dag in huis,leuk extraatje om te ontdekken en supervoorfelig.

Snel in huis en goede producten!

De bestelde produkten zijn correct thuis geleverd

Een aanrader

Is mij goed bevallen bestel zeker wel wat vaker

Super lekkere producten en service

Heel veel variatie aan producten Goede en snelle service Snelle levering Producten werken heel goed en zijn heel lekker.

Alleen jammer dat regelmatig de cio carb producten niet op voorraad zijn Verder topservice!

Startersdoos valt tegen

Veel zoekwerk. Het is niet altijd duidelijk op de verpakking hoeveel 1 portie is.

Goede producten

Vele diëten gevolgd nooit afgevallen maar nu wel.

Fijne producten en snel geleverd.

Ik vind het fijne en goede producten en het wordt snel geleverd. Ik ga echt regelmatig bestellen.

Lekkere producten

Heerlijk brood en toast, laag in koolhydraten, bestel zeker baker

Mijn pakje was retour gestuurd door omstandigheden. Via de klantendienst werd mijn pakje meteen volgende dag naar een ophaalpunt gestuurd waar ik het kon afhalen. Heel snel en prima geregeld.

Super snelle levering

Heel tevreden !

Altijd goed , nooit klachten . Alles is even lekker

Altijd goede ervaringen. Alles smaakt heerlijk . Ik bestel er veel omdat het ook altijd optijd bezorgd word

Goede producten, snelle levering

Lekkere producten!

De producten zijn zeer lekker. Je merkt geen smaakverschil met producten uit de winkel. Ietsjes duurder dan winkelen gaan, maar zeker de moeite waard om je streefgewicht te behalen.

Duurde erg lang

Ik had een product ontvangen wat niet naar wens was, klonten in een smoothie. Heeft erg lang geduurd en veel mailen voor het naar mijn tevredenheid was opgelost

Alles verloopt altijd zeer goed

Keurig netjes!

Snel en netjes in huis.

Heel tevreden

Lekkere produkten met snelle levering!

Heerlijk

Ruime jezelf, heerlijk producten

Prima sevice

Nieuwe smaken havermout

Omdat ik al een poos havermout met appel/kaneel eet dacht ik laat ik de andere 3 smaken ook s proberen. 1.Chocolade ,veel te zoet maar wel af en toe te doen. 2.Naturel, lijkt op behangplaksel 3. vanmorgen crunchie, nou wat er chtuncie aan is,er zitten wat stukjes in die als je er goed op kauwt plat worden maar lijkt wel plastic,zal het wel niet zijn, hoef alle drie de smaken niet meer te hebben de chocolade gaat heel af en toe misschien nog wel maar die andere 2 duur ontbijt geweest!

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven