Altijd super snel geleverd en zelfde producten hier meestal goedkoper dan andere leveranciers

mijn favoriete webshop

ik ben blij met deze webshop , zeer snel geleverd en extratjes bij mijn bestelling is helemaal top. Lekkere gezonde snacks vooal de ProtiPlan repen.

Nog teveel koolhydraten in de producten .

Heb heel wat producten bij jullie aangekocht,ik start met een keto dieet, alle producten waren van fase 1.

Lekkere producten

Heb Jullie het paket gisteren ontvangen

Kaasomelet zat geen smaak aan en de pinda chips is bitter. Hopelijk is de rest van het pakket wel lekker. De wafels zijn trouwens wel lekker. Ik hoop dat er wel veel lekker is want ik heb 75 euro betaald. Jammer dat jullie bonus kaart niet lukt . Groetjes Bianca Duiveman

Uitstekend planning en levering

Héél tevreden

Handige website, alles vlot in winkelmandje, snelle levering.

Correct

Als er iets te vragen is zijn de meisjes allemaal even vriendelijk..ze helpen zoveel mogelijk.en op het eind is alles in orde waar voor dank

Heel snele en correcte service!

Goed! Snel en altijd juist!

Goede producten, snelle levering

De toast is heerlijk

top voor een proteine dieet !

top levering, fijne lekkere producten !

Alles naar wens.

Jammer dat de verzendkosten erbij komen en pas vanaf 50 euro niet mee

Ik baal er van dat A ls je net besteld hebt je een nieuwe actie krijgt waarbij je veel korting krijgt op bijna alles wat je besteld hebt en omdat t minimale bestelbedrag zonder verzendkosten zo hoog is ga je niet weer opnieuw bestellen dat geld ook voor dingen die niet op voorraad zijn. Erg jammer en ik voel me dan toch wat afgeknapt omdat t spul behoorlijk prijzig is voor mensen met een klein pensioen en we dus niet echt kunnen profiteren van de korting.

Goed alternatief voor Atkins , maar prijzig .

Binnen 24 uur heb je de producten binnen, op werkdagen. Goed verpakt. Aanbiedingen zijn goed en een spaarsysteem kan je nog meer korting krijgen.

Xxxxx

Snelle levering en goede producten

Altijd snelle levering

Scherp geprijsd

Ruime keuze, Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Goede producten en snelle leveringen

Protiplan ok, laatste levering was een schande!!

Ik ben steeds supercontent van de producten en levering maar dit keer ..... Zou onmiddellijk geleverd worden, dan bericht dat het een dag later zou worden, dan bericht dat er iets misgelopen was en weer een dagje later zou geleverd worden, En dan ineens een bericht dat ik het pakket kon ophalen in een krantenzaak. Ik ben mindervalide, dit is de reden dat ik het pakket laat leveren, ik was heel de dag thuis om dan bericht te krijgen dat ik het pakket kan afhalen in een krantenzaak... dus deze levering was een echte schande !! De producten waren ok ! Ik heb jullie trouwens een nieuwe klant bezorgd. 4 november 15:05 Zending af te halen bij PostNL-punt 3 november 10:57 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt Nieuwe bezorgtijd: morgen tussen 09:45 en 13:45 3 november 10:52 Zending is ontvangen door PostNL 3 november 9:48 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt 2 november 20:06 Bezorgen lukte niet, zending gaat naar PostNL-punt 2 november 11:50 Bezorger is onderweg 2 november 5:14 Zending is gesorteerd 1 november 21:13 Zending is ontvangen door PostNL

Prima: snelle en correcte levering.

goede kwaliteit

aanbevolen voor diabetici

Fijne producten. Super snelle levering

Overzichtelijke website. Goede producten. Ook bij bij klachten of vragen wordt er meteen gereageerd en opgelost.

Zoals altijd SUPER!

Zoals altijd was mijn bestelling mooi op tijd,een extraatje erbij en de 20%korting maakte het allemaal nog leuker. Heb protiplan aanbevolen aan mensen waar ik mee sport zodat ook zij kunnen genieten van de voordeligste prijs.

Snel geleverd. Leuke aanbiedingen Veel keuze

Hoevenweg 13