Eerste keer besteld nog verder onderzoeken goed product lijkt of is hetzelfde als PowerSlim?

Ik vind protiplan super goed ,in juni begonnen 1 Shake s avonds en al 5 kg kwijt …ik raad het iedereen aan .

Uitstekend alternatief voor Atkins

Wat een verademing! Wat een scala aan koolhydraatarme producten! Goed uitgebalanceerde ingrediënten. Keuze te over. Misschien een idee om meer proefpakketten aan te bieden voor b.v. repen.

Super service

Heel tevreden over de kwaliteit van de produkten en ze zijn superlekker. De service qua informatie en levering is top. Klein minpuntje is de prijs.

Niet zo heel lekker

Oa tagliatelle besteld en gegeten was echt niet lekker. Leek wel van elastiek. Zowel smaak als structuur konden wij niet waarderen. Wel keurig en snel geleverd. Helaas voor ons geen aanrader.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en steeds interessante kortingen!

Zeer lekkere producten

De producten die ik geprobeert heb smaken zeer lekker.

De spullen zijn ok

Ze zijn goed te eten

Snelle behandeling van mijn bestelling

Betaalbare en vooral zeer smakelijke producten die de levenstijl haalbaarder maken

zeer tevreden

Goede producten.

Top levering en prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk bestellen via site. Snelle levering max 2 dagen. Erg veel keuze in producten Duidelijke beschrijvingen Smaakvolle producten Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed

Heel tevreden!

Snelle service, reeds paar maal 's avonds besteld, de dag erna geleverd! Ook tevreden over producten.

Topservies

Alles was top

geweldige webshop en snelle levering

zeer blij met de producten , en vooral zeer blij met de snelle levering . ik blijf zeker bestellen bij Protiplan webshop.

had meer verwacht

beetje onduidelijk en toch wel duur !! vind modifast beter.

Goede en gemakkelijke producten

Betrouwbaar snelle levering gevarieerd

Ben er blij mee

Heel erg goed goede super snelle levering prijs verhouding is erg goed

Heel content

Ik heb al meermaals besteld en tot hier toe al altijd correcte en stipte levering gehad. Goede produkten en soms ook mooie kortingen.

Geleverd volgens verplichting

Geen uitroepen van verwondering van mij, Ik deed een bestelling, betaalde vooruit en daags daarna is het afgeleverd. En dat is normaal, niets meer en niets minder.

Altijd snel en goed

Prima snel geleverd altijd goed

Goed geregeld

Alles netjes op tijd bezorgt volgens afspraak. Gewoon vandaag besteld morgen in huis zoals het hoort.

Aangename ervaring

Super lekkere producten en snelle levering

Alles zeer duidelijk

Hopelijk gaan de kg er een beetje af

Top bedrijf

Zeer snelle service. Ze hebben de crackers van dkt Atkins overgenomen en ik proef geen verschil. Ik ben zeer tevreden over de service en de producten!

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven