Overzichtelijke site. Snelle levering, fijne aanbiedingen. Jammer dat bestelling incompleet was.

Alles smaakt goed!

Aangenaam

Leuk dingen te ontdekken met bet proeverspakket aan toast kun je meteen testen welke je het lekkerst vind momenteel die met sesamzaad. Ga zeker nog bestellen!

Snelle levering. TOP!

Lekker!

Gebruik de smoothies nog te kort om iets te kunnen zeggen over gewichtsverlies, maar eindelijk eens een lekker product gevonden waar je niet misselijk van wordt :)

Supersnelle service en heel veel keuze tussen lekkere dingen !

In 1 van de verpakkingen feeling ok,biscottone,orange,zat maar 1 koek.(fabrieksfoutje waarschijnlijk) Voor de rest alles prima in orde

Geen woorden voor , snel geleverd , alles tiptop in orde

Lekkere produkten en snelle service

Zeer lekkere produkten en als je een bestelling plaatst heb je de volgende dag al je produkten ontvangen, zeer vlotte en snelle service

Super snel geleverd.

Zeer lekker fijne produkten.

Echt top

Super lekkere producten! Snelle levering!! Echt top super blij mee!! Raad het iedereen aan die extra eiwitten wil en minder koolhydraten wil eten.

Geweldige producten

Ik gebruik protiplan al bijna 4 jaar , nu nog als ondrsteuning . Heerlijke koekjes, nootjes, chips enz

Gemakkelijk bestellen, betalen en snelle correcte levering

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Kwaliteitsvolle producten aan redelijke prijs en soms ook interessante promoties . . .

Zeer snelle levering van de correcte producten + een extra kadootje!

goed en snel

Broodjes besteld die in de aanbieding werd super snel en netjes geleverd. Top!

Geweldig!

Gebruik protiplan al jaren. Helaas wel maar dat ligt meer aan mij. Lekkere producten. Vind het meergranenbrood en de diverse crackersoorten erg lekker.

Prima producten en snelle service

Het enige is dat de producten nogal kunnen wijzigen qua samenstelling en waarden.

Geweldige tussendoortjes

Tussendoortjes waren heerlijk

Bestelling gedaan en de volgende dag stond het al aan mijn deur! Snelste levering ooit

Dagelijks gezonde voeding

Goede producten die op een zeer goede en snelle manier geleverd worden

Zeer goed en zeer snel !

Snelle levering en de producten zijn top . De promoties zijn ook zeker een pluspunt .

Goede en lekkere producten

Veel keus uit lekkere producten

Goede producten blij mee

Goed contact. Erg vriendelijk