Snelle en correcte service

Na vele diëten, onder medisch toezicht ook, eindelijk de ware gevonden , met een enorme variatie van producten om door te zetten, oo, smakelijke recepten. Ik zou het iedereen aanbevelen , dank u wel team protiplan

Heerlijke producten

4 dagen bezig met fase 1 met behulp van de box. Alle producten die in de doos zitten zijn erg lekker. Ik heb geen hongergevoel en ben al 1 kilo afgevallen en mijn man al bijna 4 kilo. Het maaltijdschema is heel goed te volgen.

Correcte en altijd zeer snelle levering

Mijn producten zijn eigenlijk altijd voorradig. Zo niet dan geef ik dat aan en krijg ik een bericht wanneer het product weer voorradig is. Alle producten zijn goed en deugdelijk verpakt. En op de levering heb ik helemaal niets aan te merken. Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Heb maar 1 puntje van aandacht. Bij één vd bestelde producten stonden op de site minder koolhydraten vermeld dan op de verpakking.

Service en goede producten

Ik heb nu 2 bestellingen geplaatst en dat verloopt goed qua communicatie en de producten zijn prima.

Prima webshop

Goede producten (soms is het even zoeken naar het juiste product) goede prijzen en de producten zijn goed van smaak.

Voldoet niet aan mijn verwachtingen

Ik heb een starterpakket gekocht maar moet zeggen dat ik al 4 weken koolhydraatarm at door zelf te koken. Ik dacht dat dit een toevoeging zou zijn maar ik vond het niet smakelijk en had het gevoel dat het alleen maar lege koolhydraten gaf. De producten zijn niet lekker. Ik kreeg ook veel vervangende producten en ik miste 1 reep. Ook kreeg ik bijvoorbeeld 2x pannenkoek en 2x omelet uit een pakje. Vers maken levert minder koolhydraten op. Ik heb het vermiste product gemeld bij protiplan met het verzoek die na te sturen maar daar hebben ze nooit meer op gereageerd. Krijg wel dagelijks spam van hen. Het is ook vrij duur voor wat je krijgt. Als het dan ook nog smakelijk was....

Uitstekende service en kwaliteit

Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit van de producten. Het is ook altijd leuk om een geschenkje te krijgen om zo nieuwe producten en/of smaken te leren kennen.

Ondermaats

Producten maar 3 weken houdbaar,. Mail vestuurd, geen antwoord gekregen! Eal voortaan bij andere shop bestellen! Niet klantvriendelijk!

Uitstekend.

Ruim assortiment en de smaak van de producten is uitstekend.

Lekker

Heerlijke spullen en qua bestellen en bezorgen ook duidelijk en goed.

Site makkelijk in gebruik, snelle levering, goede producten.

Altijd alles in orde!

Altijd alles in orde!

Makkelijk en snel

Eenvoudig om te bestellen en supersnel geleverd!

zeer goed

ik ben al 27 kg kwijt en ben aan de laatste 10 kg bezig. het is iets trager maar nog goed vol te houden.

Snel en goed, enkel mijn cadeau was er niet bij. Stond wel op de bon. Niet zo erg.

Vlotte levering en prijs kwaliteit.

Goed.

Top produkten en goede dienstverlening

Vlugge levering en goede communicatie Top produkten heel tevreden

het was super

Alles prima

Prima en lekkere producten

Ik heb een aantal producten geprobeerd. Smaken prima . Service en levering snel!

Snelle service, goede en lekkere producten voor een goede prijs

Mijn pakketjes worden steeds snel geleverd. Een goede prijs voor een kwaliteitsvol en lekker product! Een echte aanrader!

Superdesuper!

Superlekkere producten, supersnelle service en super resultaten. Tevreden klant voor het leven!

snel duidelijk

Makkelijk bestellen. In de avond besteld de volgende dag al geleverd.

Prima producten

Veel producten erg smaakvol. Fijn dat er proefpakketten worden aangeboden om je eigen smaak te vinden.

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven