Met leuke aanbiedingen

Lekkere producten, zelfs verslavend lekker, goede service qua levertijd

Super tevreden, lekkere producten en een snelle service

Veel variatie in producten, lekker en op de site een goede uitleg hoe je alles moet klaarmaken...en ook een snelle service van levering...

Heerlijk producten en de volgende dag al in huis.

Vooral de koekjes bestel ik vaak. De feeling oke, kokos en cacao vind ik erg lekker. Je bestelt vandaag en morgen al in huis. Perfect!

zeer tevreden

Vlotte en juiste verzending Goede kwaliteit van de producten

Lekkere producten

Snelle levering en goede promotie

Nette afhandeling klacht

De doos met heerlijke spullen van protiplan is binnen gekomen. Jammer genoeg zat deze zo vol dat alle zakjes chips geplet waren en dus kruimels zijn geworden. Na contact met de klantenservice hebben ze dit netjes afgehandeld.

bestelde product ineens veranderd?

ik heb cornflakes besteld en dat doe ik al jaren. ineens was de verpakking gewijzigd. Geen melding daarover. Ook de smaak lijkt anders en ook daar (nieuw recept ??) geen enkele melding over.

Slecht

Had 2 keer bestelling geplaats per abuis En.kon er niet vanaf heel kinderachtig kreeg 2 exact dezelfde pakketen hhad nog gebeld wass me eigen fout flauw

Doet wat het beloofd!

10kg op 1,5maand

Altijd perfect in orde

Dik in orde

Snelle en betrouwbare leveringen!

Bij alle bestellingen erg snelle leveringen en altijd de juiste producten

Vandaag besteld morgen in huis

Prima snelle en complete service

Mijn bestelling was de volgende dag compleet in huis. NIets meer aan doen!

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering.

goede producten, concurrentieel geprijsd, logistiek verbeteren

het assortiment is ruim, er is wel altijd iets dat er ontbreekt en meestal duurt het dan lang eer het terug op voorraad is (logistiek?). de producten zijn meestal goed van smaak, helpen mij om mijn dieet doelstellingen te bereiken en zijn correct geprijsd. de logistiek kan net ietsje beter - soms duurt het net een dagje te lang eer alles aan komt en bij mijn laatste bestelling was er een fles geproken

Snelle levering en lekkere producten!

Correcte producten

Lekkere gevarieerde producten ter ondersteuning van mijn dieet

Eindelijk iets gevonden wat helpt om kilo's te verliezen. Zoet of hartig, er is voor iedere smaak wat. De producten worden snel bezorgd. Klein minpuntje: er staat niet altijd op de verpakking hoe je het moet bereiden Anders 5 sterren gegeven

Makkelijk te bestellen. Website duidelijk. Leuk spaarsysteem.

Aanrader

Altijd supersnelle levering,lekker extraatje erbij en zoveel goedkoper voor hetzelfde artikel dat hier in België letterlijk dubbel zoveel kost.Ik blijf trouw aan protiplan.

Goede kwaliteit en snelle levering .

De producten zijn goedkoper met dezelfde inhoud in vergelijking met andere leveranciers .

De service en de site zijn prima. De soepjes zijn echter niet zo lekker. Ze klonteren heel erg

Zodra je water toevoegt en begint te roeren bindt de soep snel maar lost nooit volledig op. Er blijven veel klontjes in drijven niet zijnde stukjes vlees, groenten of pasta. Dat is voor het mondgevoel niet fijn. Daardoor smaken de soepjes vrijwel allemaal hetzelfde.

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven