zeer goed

ik had een probleem met de verzending maar het is uitstekend opgelost door een medewerker.

Goeie snelle levering top producten

Super goed!

Heel snelle en goede service !

Smaak prima, wel aan de prijs!

Niet alles is lekker maar dat is smaak gebonden natuurlijk. Vind de producten wel duur, je bespaart iets op boodschappen maar per saldo ben je veel meer geld kwijt. Zou dus wel meer voordeelpotten oid willen. Wel snelle levering.

Heerlijke producten

Passen perfect in mijn ketofieet

zeer tevreden

Ik ben altijd zeer tevreden over de vlugge levering en vooral over de goede producten. Deze keer heb ik gechat met iemand van jullie medewerksters en ik kreeg zeer duidelijk antwoord op mijn vraag. Bedankt daarvoor.

Zeer positieve ervaring

Snelle levering, lekkere en goede producten

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd

Bestellen gaat super eenvoudig, goeie maand aanbiedingen en super snelle levering, daarbij krijg je ook nog eens een tegoed dat je de volgende keer kunt gebruiken. Super bedrijf!!!!

Lekkere producten en goede service

Mijn bestelling was niet compleet, maar na een telefoontje had ik het de volgende dag al in huis.

Zeer correcte en zeer vlugge levering en correcte prijzen !

Zeer goede ervaring en correcte en vlugge levering

tevreden van de producten

zeer goede producten en snel in huis

Heerlijke producten en suikervrij!

Ik meet regelmatig mijn bloedsuiker doordat ik zwangerschapsdiabetes heb. Na het eten van walnotenbrood bleef mijn glucosewaarde perfect !

snel besteld maar ook snel binnen

ik bestel regelmatig, de producten voldoen aan mijn verwachtingen en ik heb ze de volgende dag al binnen.

Zeer tevreden met de producten

Tot nu toe degene met het laagste koolhydraat gehalte bij bijvoorbeeld de repen...chips zijn ook erg lekker.is pas de 2e keer dat ik bestel maar ik ben een tevreden klant

Zeer vlotte levering, prijs kwaliteit gelijk

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Het product op zich voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik ga hier nog bestellen.

Goed.

Vooral de smoothies en de proteïneshakes zijn zéér lekker. Zowel warm als koud.

Echt lekker

Geweldige ontdekking! Super blij met jullie producten

Super snelle levering

Super producten.

Snelle levering en goede producten

Goede producten en snelle levering

Vlotte levering.

Alles heel snel geleverd, en netjes verpakt!

Heerlijke smaken

Snelle levering en prima kwaliteit

Ben al twee kilo kwijt

Gaat stuken beter

Kwaliteitsvolle producten

Correcte snelle levering. Het brood en de andere broodproducten zijn heel lekker van smaak. Ook verschillende koekjes geprobeerd als tussendoortje en deze waren lekker. Enige minpunt, brood is nogal prijzig.

Zeer snelle levering.

Handige website. Groot assortiment.

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven