Super!!

Lekkere crackers verantwoord en juiste hoeveelheid in een zakje. Super snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

wisselend

Bezorging snel. Producten, alleen pasta geprobeerd tot nu toe. Als presentje kon ik iets kiezen. Ik koos een champignonsoep, aangekondigd als koolhydraatarm. Op de verpakking stond glutenvrij. De soep was werkelijk waar geen kraak of smaak aan. En ik kreeg er buikpijn van.

goed en vlotte afwerking

vandaag besteldmorgen gelecerd vlug en nauwkeurig

Vermageren zonder honger

Protiplan werkt uitstekend zonder hongergevoel . Goed vol te houden en voldoende afwisseling van gerechten.

Zeer goed van smaak

Warme chocolade smaak echt lekker.

Heerlijke producten,snelle levering

Correcte prijs

Correcte prijs doch soms moeilijk te bestellen online

Ik voel Mij heel goed geen honger gevoel en super lekker, recepten En super lekker producten .

Alles perfect verlopen

Geen opmerkingen, perfecte service.

Goed maar niet waw

Een van de produkten was echt niet lekker de orange koekjes

Producten werden vrij snel geleverd

Topbedrijf met topproducten en top resultaat

Snelle levering, goede klantenservice, heerlijke maaltijden en het afvallen gaat zonder moeite! Kan het iedereen aanbevelen.

Ben in vijf dagen al twee kilo afgevallen

Leuk zo’n startpakket doos. Elke dag even uitzoeken wat ik de volgende dag mag eten. Leuk om te doen! Geen honger gehad. En het is prima te eten. Vooral de repen

Heerlijke gerechten

Lekkere gerechten geen honger gevoel. Snelle levering

Snelle levering en lekkere producten.

Nog niet zo lang gebruikt , ik ben getipt door mijn dochter.

Zeer goede

Zeer goede producten , helpt echt als je kilo's kwijt wil . Bij een klein probleempje word je zeer goed geholpen en opgevolgd . Met raad staan ze je steeds bij . Perfecte leveringen steeds op tijd en je krijgt wat je besteld hebt .

Prima en lekker

Goede produkten, veel keuze en een goede prijs.

niet goed

Op 27 november besteld. Zitten nu op 3 december en nog steeds niets ontvangen.

Altijd snel met antwoorden

Bij de levering g was er iets niet bij en ze hebben het direct recht gezet. Als ik vragen heb ook altijd direct antwoord

De produkten vielen tegen

Ik vond de produkten niet lekker

Snel kwaliteitsproducten in huis

Goede prijs voor goede producten snel in huis.

Aangenaam

Netjes verpakt en op tijd! Hartelijk dank.

Helaas geen resultaat in gewicht

Ik kende dit al en had er een goede ervaring mee. Voor mezelf is het geen lange termijn oplossing meer. Waarschijnlijk heb ik geen resultaat in gewicht omdat ik reeds koolhydraatarm at? Het is wel een ontgoocheling,aangezien ik dacht om met deze week eens een boost te geven aan mijn dieet. Dit was minder goed voor mijn motivatie. Toch voel ik me wel veel energieker als ik de suikers laat.

Zeer verrast

De smaken van de producten zijn erg goed. Zie na een week al goed resultaat!

goede snelle service

goede service, lekkere produkten , betaalbaar, goede aanbiedingen en snel antwoord als er iets niet klopt

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven