Altijd correct

Maar spijtig dat als ik inlog niet kan betalen en als ik het zonder doe heb ik geen tegoed punten krijg maar ze zijn wel altijd vriendelijk om mij te helpen daar niet van maar vind dit toch een struikelpunt

Superservice!

Ik ben in eerste instantie heel tevreden over de snelle service. Dit zowel op het vlak van antwoorden op mails als op de levering. Daarnaast ben ik ook heel tevreden over de producten, alles is netjes verpakt en de voedingswaarden worden duidelijk overal op vermeld. Het zijn lekkere producten en daarnaast is het ook heel aangenaam om telkens iets gratis te kunnen kiezen om te proeven en te leren kennen. Het enigste minpuntje, het zijn wel dure producten.

altijd alles correct

altijd goede omschrijving van de producten!

Snelle levering en duidelijke uitleg

De repen en chocolade smaken goed

Zeer kwalitatief en goedkoop

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en meer, ik kom vanaf power slim naar Protiplan 1000% tevreden!!!! prijzen en producten zijn beter als verwacht!!! Ik ben vanaf nu zeker een vaste klant!!! Ik heb alleen één nadeel ontdekt, dat ik de producten niet buiten de Benelux kan laten bezorgen! Helaas, maar misschien wel mogelijk in de nabije toekomst!

Goede prijzen, supersnelle levering, TOP

Het viel me enorm mee dat de levering er zo snel was. De prijzen zijn voor de meeste produkten ook interessant. Ik bestel ook bij Protiweb. Dus ik vergelijk wel degelijk. De spaghettisaus was een zeer goed alternatief voor “het gewone ding”. Ik zal zeker nog bestellen.

Goede produkten en helpen echt , heb 20 maanden bij clinic alizone geweest echt heel duur bij protoplasm de zelfde produkten en de helft goedkoper en beter behandeld kwa service

Lekker brood.

Ik zal nog wel van uw producten bestellen als de rest op is.

Snel en correct!

Verrassend zag ik grote korting op mijn favoriete product. Het werd snel en correct geleverd!

vlotte bediening en begeleiding

vol goede moed aan begonnen na de goede uitleg van Sarah

heel goed

ben 2O kilo afgevallen

zoals altijd uitstekende service

Zeer snel, correct en aan een competetieve prijs. Super aanrader. Mvg,

De producten zijn lekker. De uitleg mag iets duidelijker wat betreft de richtlijnen voor het dieet

Goede uitleg ,snelle levering , prijs kwaliteit ok

Geen vervelende situaties mee gemaakt.

Goede producten, snelle levering en aan de telefoon wordt ik altijd netjes telwoorden gestaan.

Altijd prima

Vlotte en correcte communicatie. Zeer snelle levering.

Lekkere producten, snelle service

Gewoon goed

Netjes op tijd En wat ik allemaal had besteld . Is heerlijk .

Heel vlotte levering, zelfs met de problemen met vervoerdienst post.nl, in de namiddag besteld reeds

Bestelling in orde, levering extra vlug!!

Supersnel bezorgd

Super tevreden

De producten van protiplan zijn erg lekker. Ook de service en snelle levering is super.

Super tevreden

Vlugge levering van lekkere producten. Dag 1 goed gegaan, geen honger en lekker gegeten.

Erg lekkere producten, werden snel geleverd.

Vooral de spaghetti is lekker.

Volgende dag geleverd

Hoevenweg 13