Gaat goed ben in 10 weken 5 kg afgevallen

Prima producten

Geweldige producten

Als je allles goed volgt in de fases is dit een geweldig product, ook als je even op wil letten, dus naast de gewone maaltijden,!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over het dieet.

Snel en goed!

Fijne webwinkel, snel en goed geleverd!

Altijd keurig op tijd en leuke kortingen

Zie boven

Zeer snelle levering

Ben zeer tevreden op een puntje na, al enkele zakjes chips waar nog geen 15gram in zit

Snelle levering en heel goed product

Nadat er wat mis was gegaan in het logistieke heeft de klantendienst me onmiddellijk gecontacteerd en het nodige gedaan. prima service!

Lekker proteïne brood

Voor mijn koolhydrate arme dieet past dit brood er erg goed bij. Is ook smakelijk. Zal het ook steeds weer gaan bestellen.

Correcte levering, verpakking milieuvriendelijk

Lekker en smaakvolle producten

top!

top ervaring, lekkere gerechten! snelle levering!

Super aardige mensen die de tijd nemen om uitleg te geven. Ook denken ze mee!! Hele goede ervaringen! Fijne producten die betaalbaar zijn. Ik geef ze een 10

snelle levering en goede producten

de volgende dag al je bestelling in huis is tegenwoordig een zeldzaamheid. Ook de klantenservice is wat mij betreft super.

Geweldig snel en correct

s'avonds besteld.. volgende morgen in huis..en alles prima verpakt! Top!

Netjes en snel, bedoel super snel geleverd

Alles is prima in orde

Mijn account was nog niet geactiveerd. Gebeld en toch mijn korting op mijn account gezet. Heel netjes.

Super blij met de producten van Protiplan

Heerlijk producten veel variatie en in 4 weken al 7 kilo kwijt zonder hongergevoel en te combineren met groente en vlees! De krentebollen en choco croissants zijn ook echt een feestje!

Duidelijk en overzichtelijk

Alles Zeer netjes en duidelijk opgesteld. On time. Zelfs het gevoel of er een persoonlijke coach naast u staat.

Bestelling geplaatst, en de volgende dag al in huis.

Snelle levering.

Hele goede site snelle levering. Komen hun belofte echt na. Heb geen klachten erover. MVG esther.

Ben nog op ontdekking

Het begin is moeilijker om goed in te schatten of je goed bezig bent. Ook om zelf recepten uitzoeken in fase 1. Makkelijker zou zijn ipv enkel een basisschema dat er ook gerechten aan gekoppeld zijn die in fase 1 passen met een boodschappenlijst. Aangezien ik geen keukeprinces ben heb ik veel hulp nodig in de keuken. Dan zou de startersbox pas echt kant en klaar zijn als er voor 7 dagen staat wat en hoe je moet koken en extra kopen.

Komt afspraken na!

Prima webshop, alles wordt snel geleverd, voor 22.00 uur besteld is echt de volgende dag binnen! Dat is fijn. Lekkere producten ook voor een goede prijs!

Super producten, helpen mij heel goed bij mijn dieet

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven