Alles was ok

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Werkt goed

Werkt goed en smaakt ook goed weinig trek

Vrij goed

Ik heb al meerdere producten besteld ook van andere sites en toevallig vond ik sommige producten die ik bij jullie bestelde minder lekker. Maar over het algemeen ook zeker niet slecht...

Snelle levering Makkelijke bereiding En goed resultaat

Super , alles tip top in orde

niet voor herhaling vatbaar

ik vond van de verschillende repen er maar twee echt lekker. De rest had ik kunnen missen. De chocopasta vond ik te dun.. Jammer.

Had er meer van verwacht.

In de tijd dat ik hier serieus mee bezig ben, 7 weken, is het resultaat me tegen gevallen. Van 66 kilo naar 63 kilo.

prijs kwaliteit super

Snel geleverd snel antwoord gekregen op mijn vraag en lekker

Heel snel antwoord gekregen op de vragen die ik had is heel fijn. Dank u wel En sommige producten in aanbieding dat is altijd fijn

Ruim aanbod aan lage prijzen

Snelle levering vind ik top

Veel keuze, genoeg wat lekker is, snelle levering. Alleen onhandig dat er geen verzend mail was, waardoor er geen rekening gehouden kan worden met de levering.

was goed.

dit was mijn eerste keer dat ik via jullie koolhydraatarm produckten heb besteld.

Smaakvolle producten en snelle levering

Zeer tevreden over de aangeboden producten. De levering gebeurt uiterst snel. Er wordt ook zeer snel gereageerd na contact via e-mail.

kwalitatief goede producten, zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Lekkere producten, snel geleverd

Snel geleverd, lekkere producten. Krijg ik toch mijn chocolade binnen:)

Snelle en goede kwaliteit

Met twee dagen in huis en alles precies zoals besteld plus iets extra's , bedankt

Prachtige produkten, goede begeleiding

Voor het eerst bij Protiplan besteld en het is heerlijk. De produkten zien er verzorgd uit. Smaken prima en makkelijk te bereiden. Nu vol goede moed op naar een lager gewicht. En ga hier zeker vaker bestellen.

Snel in huis, groot assortiment en heerlijke producten

snel en goed

Goede site, snellen levering, goede producten en een prima klantenservice. Als er eens een kaar wat mis gaat dan wordt het snel en vakkundig opgelost.

Uitstekende service

Lekker, makkelijk in gebruik

Ik val niet makkelijk af maar met deze producten lukt het wel.

Goede producten-goede prijzen. Snelle levering

Super snelle service