Positieve eerste ervaring

Super acties op bepaalde producten. Snelle levering. Was mijn eerste bestelling bij jullie maar zeker niet de laatste. Geen opmerkingen enkel positieve.

Er zijn heel veel goede en lekkere dingen, maar ook enkele, naar mijn mening minder smakelijke.

Ik vind eigenlijk alles vrij goed, behalve het brood (algemeen) croissants, pizzadeeg en tortillas. Deze hebben eigenlijk een uitgesproken smaak, maar spijtig genoeg een smaak dat niet in de buurt komt van het originele. Jammer. Enkel het walnotenbrood is nog wel lekker omdat dit aanleunt naar het deens brood.

Kan niet beter

Ik weet en reeds ondervonden ... systeem werkt ! Dus zal klant blijven tot ik m’n streefdoel bereik

Wat gebeurd er met de volledige betaling vd factuur en 1 product ontbreekt .? Ben nieuwe klant en bestelde voor de eerste x . Mvg

lekkere alternatieven en super resultaat!

snelle levering, goede resultaten en uitgebreide keuze

Op tijd geleverd en alles wat ik had besteld!

Is altyd zo gelukkig maar het vermelden waard!

Vlotte, veilige levering. Alles in orde!

Misschien het leveringsuur wat specifieker. Er werd mij gemeld dat de levering zou plaats vinden tussen 8u en 21u30! Wel een "héél ruime"" tijdsruimte om je vrij te houden!! (Afspraak kiné, boodschap, afhalen kinderen, ) "Voormiddag" of "namiddag" zou praktischer zijn...

Prima product

Heerlijke chocolade reep en erg voedzaam.

Overzichtelijke site en de levering is heel snel in huis ... Leuk ook dat je een staaltje krijgt maar mss iets meer keuze daarin ?

Ik vind het een fijn product

perfect

snelle levering accuraat en betaalbaar

Zeer tevreden met resultaat.

Het dieet is gemakkelijk te volgen, veel variatie. Ook makkelijk mee te nemen voor wie, zoals ik, ganse dag op baan zit. Zeer mooie resultaten vanaf werk 1. Ik vind het nog steeds spijtig dat er niet naar Spanje verzonden wordt. Maar dag is heel persoonlijk uiteraard

Prima verzorgd

Snel en correct!

Levering was snel en correct!

Altijd goede en lekkere producten

Goede levering, netjes verpakt, lekkere producten, voedingswaarde netjes vermeld.

Heel goede service

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling. Vlotte afhandeling, snelle levering. Ik bestel zeker opnieuw!

Heerlijke produkten

Mooie makkelijke website ,snelle levering

Lekkere produkten , snelle levering !

Alles netjes ingepakt en vlug geleverd !Het bedankkaartje is tof !

top

helemaal in orde

Vlotte levering

Snelle correcte levering ,ruim aanbod tegen een gunstige prijs

Snelle en zeer correcte levering . Lekkere producten .

Lekkere repen

Lekker, gezond , betaalbaar!

Verzorgd verpakt, verzending is soms lang onderweg!! Duidelijke beschrijving! Goed resultaat op de weegschaal! Variatie in de producten.

zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vlugge levering.

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven