Duidelijke site, prima levering.

Goed service ook bij zoek raken van mijn pakket

zeer goed

Altijd goede en lekkere producten

gebruik nu al 3 jaar protiplan,eerst om af te vallen en nu om op gewicht te blijven

Perfect,goede spullen

Uitstekende goederen voor een hele schappelijke prijs en een hele snelle levering

heerlijke producten en recepten en snel geleverd

heerlijke producten en recepten met veel variatie en leuke aanbiedingen en bovendien snel geleverd,

De producten worden keurig in beeld gebracht en goed uit gelegd

Prima produkten en op tijd geleverd

Zoals altijd klopt de bestelling, is alles compleet en kan ik weer starten met het koolhydraatarme dieet om de zomerkiloos kwijt te raken.

Ben heel tevreden over de producten van Protiplan. Snelle levering.

Voldoende

Helaas werkt de kortingscode elke x niet als ik wil bestellen en er zitten geen proef/probeer dingen meer in zoals vroeger.

Lekker en snel geleverd

Prima producten. Snel geleverd

Duidelijk, snel, prijskwaliteit

De webiste is overzichtelijk. Voordeel van Afterpay.

Af en toe is het een beetje zoeken maar vind altijd wat ik nodig heb.

Alles keurig verzorgd

Goede producten snelle levering

Regelmatig koop ik producten van Protiplan. Iedere keer ruime keuze, soms prettige aanbiedingen en altijd snelle levering. Ik ben een tevreden klant!

Goede producten, snelle levering.

Top service!

Super te vrede!

Duidelijk overzicht en beschrijving vd producten. Vlotte levering

Slecht

Smaken muf en zijn wit uitgeschalen

Super.

Steeds alles correct geleverd. Fijn dat we als vast klant af een toe een surprise krijgen :-) Maurice

Tevreden

Ik had verwacht dat de bestelling de volgende dag gebracht zou worden. Het heeft enkele dagen geduurd!

Nog niet helemaal tevreden

Ik had gedacht dat de producten wat ruimer/groter zouden zijn en 1 van de kant en klaar maaltijden was open en heeft gelekt in de doos, waardoor alles besmeurd was met saus. Het is echter goed opgepakt, ga zeker weer een keer bestellen.

Product goed aangekomen.

Prijzen zijn best oké, verzending en iDEAL maken het meteen een stuk duurder. Daarom verstandiger om wat meerdere producten te kopen, dan slecht 1 of 2 kleine producten..in ieder geval goed lezen, want anders ben je meer kwijt aan verzendkosten etc. dan het product zelf.

Prima kan niet beter

Overzichtelijke site maar afleveren producten slecht

Online bestelling ging slecht. Ik kreeg telkens een foutmelding, De bestelling verwijderd en weer opnieuw geprobeerd. Maar ook toen kreeg ik een foutmelding. Volgende dag (omdat het zondag was) had Protiplan mij gemaild met antwoord. Ik moest maar weer opnieuw proberen. Nu lukte het inderdaad wel. Niet de volgende dag maar 3 dagen later kreeg ik het pakket pas. Achteraf bleek dat PostNL me geen berichtje had gestuurd. Hier kon Protiplan verder niets aan doen.

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven