Duidelijke site, prima levering.
zeer goed
gebruik nu al 3 jaar protiplan,eerst om af te vallen en nu om op gewicht te blijven
Uitstekende goederen voor een hele schappelijke prijs en een hele snelle levering
heerlijke producten en recepten met veel variatie en leuke aanbiedingen en bovendien snel geleverd,
De producten worden keurig in beeld gebracht en goed uit gelegd
Zoals altijd klopt de bestelling, is alles compleet en kan ik weer starten met het koolhydraatarme dieet om de zomerkiloos kwijt te raken.
Ben heel tevreden over de producten van Protiplan. Snelle levering.
Helaas werkt de kortingscode elke x niet als ik wil bestellen en er zitten geen proef/probeer dingen meer in zoals vroeger.
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling. We zien bij je bestelling dat je waarschijnlijk de kortingscode bedoelt die je van je coach hebt ontvangen? Er zijn in het afgelopen jaar enkele aanpassingen gemaakt in de algemene voorwaarden met de coach. Voor meer informatie kun je contact opnemen met haar. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ook een mailtje sturen naar onze klantenservice. Tevens kun je altijd een cadeautje (proef product) uitzoeken bij een bestelling vanaf €30. Het cadeautje kun je toevoegen op de winkelwagen-pagina. We horen het graag als het niet lukt, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Het Protiplan Team
Prima producten. Snel geleverd
De webiste is overzichtelijk. Voordeel van Afterpay.
Af en toe is het een beetje zoeken maar vind altijd wat ik nodig heb.
Alles keurig verzorgd
Regelmatig koop ik producten van Protiplan. Iedere keer ruime keuze, soms prettige aanbiedingen en altijd snelle levering. Ik ben een tevreden klant!
Goede producten, snelle levering.
Super te vrede!
Duidelijk overzicht en beschrijving vd producten. Vlotte levering
Smaken muf en zijn wit uitgeschalen
Beste Tineke, Wat vervelend dat je de wafels niet lekker vond smaken. Ik zie dat mijn collega hier met je contact over heeft gehad op maandag 24 augustus. We hebben sindsdien echter niks meer van je vernomen, heb je deze mail ontvangen? We lossen het graag op! Met vriendelijke groet, Het Protiplan Team
Smaken muf en zijn wit uitgeschalen
Steeds alles correct geleverd. Fijn dat we als vast klant af een toe een surprise krijgen :-) Maurice
Ik had verwacht dat de bestelling de volgende dag gebracht zou worden. Het heeft enkele dagen geduurd!
Goedendag Yvonne, Fijn dat je tevreden bent over de producten! We zien dat je op 24 aug de bestelling had geplaatst. In de nacht van maandag 24 aug op dinsdag 25 aug had PostNL een storing in het sorteercentrum. Hierdoor werden enkele pakketten die we daar op maandagavond hadden aangeleverd pas op dinsdag en woensdag verwerkt. De PostNL melding hadden we op onze site geplaatst, wellicht had je deze niet gezien. Onze excuses voor het ongemak! Bij de volgende bestellingen die op werkdagen voor 22:00u zijn geplaatst, kun je er van uit gaan dat deze de volgende dag worden bezorgd wanneer alles goed gaat met de bezorging. Met vriendelijke groet, Het Protiplan Team
Ik had gedacht dat de producten wat ruimer/groter zouden zijn en 1 van de kant en klaar maaltijden was open en heeft gelekt in de doos, waardoor alles besmeurd was met saus. Het is echter goed opgepakt, ga zeker weer een keer bestellen.
Goedendag Monique, Wat vervelend om te horen dat een verpakking is open gesprongen tijdens de verzending! Wanneer dit gebeurt, kun je altijd een berichtje met foto naar onze klantenservice sturen. We zullen dan met je mee denken en een oplossing aanbieden. Om het probleem op te lossen, ontvang je zometeen een aparte mail van ons met enkele oplossingen. Vanuit daar kun je aangeven wat je het prettigst vindt. Tevens hebben we als tip om op onze productpagina's bij "inhoud" te kijken hoeveel gram een product is om zo in te schatten hoe groot een product is. Ook hebben we van heel veel producten mooie foto's gemaakt die we op onze social media kanalen plaatsen. Op die foto's kun je zien hoe het product eruit ziet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Met vriendelijke groet, Het Protiplan Team
Originele beoordeling
Prijzen zijn best oké, verzending en iDEAL maken het meteen een stuk duurder. Daarom verstandiger om wat meerdere producten te kopen, dan slecht 1 of 2 kleine producten..in ieder geval goed lezen, want anders ben je meer kwijt aan verzendkosten etc. dan het product zelf.
Beste Wim, We zien dat je inderdaad twee zakjes chips heb besteld, voor €1,99 en eentje voor €2,20. Hierover zijn ook verzendkosten berekend van €5,95 (de kosten die we betalen bij PostNL om het pakketje te versturen). Bij bestellingen vanaf €50 zijn de verzendkosten voor onze rekening. Ook zie ik dat je met Afterpay betaalt, zij vragen hiervoor €0,95 servicekosten. Je kunt een overzicht van de kosten altijd in webshop bekijken in het winkelmandje en wanneer je je bestelling aan het plaatsen bent. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Met vriendelijke groet, Het Protiplan Team
Originele beoordeling
2 zakken chips besteld voor 11 euro totaal, viel mij erg tegen wat je daarvoor krijgt.
Online bestelling ging slecht. Ik kreeg telkens een foutmelding, De bestelling verwijderd en weer opnieuw geprobeerd. Maar ook toen kreeg ik een foutmelding. Volgende dag (omdat het zondag was) had Protiplan mij gemaild met antwoord. Ik moest maar weer opnieuw proberen. Nu lukte het inderdaad wel. Niet de volgende dag maar 3 dagen later kreeg ik het pakket pas. Achteraf bleek dat PostNL me geen berichtje had gestuurd. Hier kon Protiplan verder niets aan doen.
Beste Angelique, Bedankt voor je bestelling en je review. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent! Ik zie in de mailbox dat je inderdaad contact hebt gehad over het plaatsen van de bestelling. We zagen hier dat er met de betaling iets fout ging. Waarschijnlijk was er storing bij de desbetreffende bank, waardoor je de betaling helaas niet hebt kunnen voldoen. Mocht je de volgende keer problemen hebben met de betaling, dan kijken we graag eventjes mee! We zijn op werkdagen van 09:00u tot 17:00u bereikbaar op 040 304 0094. In het systeem zie ik dat je bestelling op maandag 17 augustus is geplaatst, deze is dezelfde dag nog door ons verzonden. Op dinsdag 18 augustus om 10:06u is je bestelling afgeleverd op de gekozen PostNL afhaallocatie bij de Primera. Het pakketje was sindsdien al op te halen daar, misschien heb je dit gemist? Met vriendelijke groet, Het Protiplan Team
Originele beoordeling
Online bestelling ging slecht. Ik kreeg telkens een foutmelding. Volgende dag had Protiplan mij gemaild met antwoord. Ik moest maar weer opnieuw proberen. Nu lukte het inderdaad wel. Niet de volgende dag maar 3 dagen later kreeg ik het pakket pas. Dat vond ik wel erg jammer. Gelukkig had ik nog voldoende. Ik heb bij Protislank betere ervaringen.