Fijn maar duur

Ik vind de producten fijn maar erg prijzig.

Prettige koopervaring

Aankoop verliep makkelijk Niet alle producten vind ik lekker, waarvan ik dacht dat het wel zo was. Zeker nog eens een aankoop doen.

Top producten, snel levering

Lekkere en diverse producten snel geleverd.

Goede producten

De producten zijn prima, wel vind ik het jammer dat ze geen ontbijt pudding hebben. De muesli is echt niet lekker qua smaak. Doe er nu aanmaak bij en veel aardbeien waardoor het is te eten maar echt niet lekker! De havermout wel die hadden ze wel in een grote pot mogen doen. Verder prima producten en lekker!

Ik bestel al een jaar veel producten via protiplan. Heerlijke gerechten maak ik ermee en heerlijke tussendoortjes.

Veel variatie mogelijkheden

Nog niet veel besteld om echt een goede uitspraak te kunnen doen. Maar wat ik het besteld, is prima te eten.

Lekkere recepten en een heel groot aanbod aan producten waaruit het soms moeilijk kiezen is.

Top service, lekker snel!

Bestellen betekent de volgende dag in huis, heel fijn.

Fijn product

Gaat goed met afvallen

Beter dan ik verwacht had.

Tot nu toe is alles heel lekker en met het schema heel gemakkelijk vol te houden.

prima kwaliteit

producten van een prima kwaliteit. Goed verpakt en snel verzonden

Fantastisch!

Nu een week bezig met Protiplan en al 3,1 kg afgevallen! Ik heb gekozen voor de startersbox, op deze manier kan ik alles eerst proberen en kijken wat ik echt lekker vind. Voor de tweede week ook een startersbox gekozen en ga nu voortaan de dingen bestellen die ik prettig vind in gebruik en mij goed smaken. Ik merk al aan mijn buik dat deze minder opgezet is. De eerste dagen wat afkickverschijnselen gehad van suiker, maar voel mij nu echt heel goed. Met Protiplan blijf ik gemotiveerd om door te gaan.

Bestelling altijd de volgende dag in huis

De rijst vinden wij heerlijk de penne is minder koelt snel af en zit weinig smaak aan en de puree is een triest aftreksel de crackers smaken prima de omelet de bereiding gaat goed en het smaakt walnotenbrood is smaakvol de extra producten zijn om de honger te stillen zijn goed te doen het resultaat mag er zijn!Naast veel water drinken en jullie producten heb je echt geen honger ! Het telefonisch kontakt en de e.mail daar wordt snel op gereageerd om ons uitleg te geven.bij de bestelling het gratis product automatisch invoeren wij hebben het weer vergeten en dat zit het ook niet in de doos! Bij de facturering gelijk het tegoed invullen dat is bij jullie bekend en vervolgens aan de bestelling beginnen is voor ons wat klantvriendelijker wij zijn al 70 plussers b.v.d.

Super kwaliteit , prijs heel voordelig super service.

Steeds snel geleverd, heel goede producten en leuke promoties

Mooie begeleiding en duidelijk plan

De website is makkelijk opgebouwd en het plan is overzichtelijk. De kennismakingspakketten zijn ook aantrekkelijk.

Fijne winkel, fijne produkten!

Hele fijne winkel met goede produkten en snelle levering, koop hier graag.

Heel goede produckten

Voor mij de perfecte producten om af te vallen en op gewicht te blijven

Goed concept, makkelijk vol te houden met protiplan producten

Smaakt goed

Voldoende keus

Al vaker besteld bij protiplan, nog problemen gehad en goede producten

beter dan verwacht

het is smakelijk en makkelijk te bereiden, voldoende, heb zeker geen honger gevoel

Heerlijke repen.

Ik heb de repen besteld en wat zijn ze lekker. Ga ze zeer zeker weer bestellen.

Goede service!

Snel en perfect