ik vind het een super snelle en nette levering en de producten zijn echt super lekker en goed

Supersnelle levering en heel veel keus

Prima eerste ervaring en ga zeker vaker bestellen

Goed eten

Prijs en product verhouding klopt

fijne betaalbare producten.

Ik vindt de producten lekker.

Top! Wanneer je besteld is het er de volgende dag...

Op vrijdag avond besteld en zaterdag bezorgd super snel!!

Vlot

Snelle vlotte levering

Ik ben nu Twee weken bezig en ben 3 kg afgevallen ik wist uit ervaring dat de produkten werken daar ik 20 jaar geleden ook de produkten gebruikte en ik was na 5weken 10 kg kwijt .

Het voldoet heel goed. Het is altijd op tijd. Ben heel tevreden. Zou alleen wat meer leuke acties of verrassingen mogen zijn.

Altijd geweldig

Een dinge je,zou je je repen geen naam of nummer (1,2,3)kunnen geven. wil wel eens veranderen maar de benaming van je repen gelijkt fel op elkaar. En wat dan nog eens op de reep staat als je ze gekocht hebt,is nog een andere naam.Moeilijk om dan de reep te bestellen die je juist lekker vind.Dan zit je soms met een reep die je niet zo lekker vind en je hebt dan 2 dozen ervan. Maar de versturing en de rest is ,TOP.

Snelle levering en veel goedkoper dan elders

Veel goedkoper dan elders heel snelle levering top!!!

Goede producten.

Ruime keuze voor een redelijke prijs.

Goede producten

fijne producten en betaalbaar! Snelle levering. Ook super dat er maaltijden zijn dat scheelt af en toe eens koken. Hopelijk volgen er meer keuze voor maaltijden nu is het nog beperkt maar wel heel fijn!

heelgoed

ik ben 20 kilo afgevallen

Snelle levering en heerlijke producten

Pima. Snelle levering en lekkere producten.

gezonde producten voor een faire prijs

ik shop graag online, en zeker hier

Heerlijke producten

Met deze producten is het dieet goed vol te houden! Bij vragen vriendelijke mensen voor uitleg.

Goef

Wanneer ik iets bestel wordt het snel geleverd ook zijn de producten naar wens en voldoen aan de normen welke op de site er staan

zeer tevreden over de producten

Ik ben altijd tevreden over de bestelde producten. Zeer vlugge verzending en correcte ontvangst. Bedankt en doe zo voort.

Het enige puntje voor verbetering is dat ik in het begin wel via mijn mobiel een gratis product erbij kon zetten en de afgelopen 3x keer niet meer. Ik ben zelf coach geweest van dezelfde producten bij een ander merk. Maar ik vind jullie verpakking en boek veel mooier! Ik heb ook al ern paar oude klanten van mij naar jullie site gestuurd ssssst!!!

Wat ik geschreven heb

Goed Alleen hebben de crackers en brood nog teveel koolhydraden in een koolhydeaad arm dieet want dan mag het niet hoger zijn dan 5 koolhydraden per 100 gr

Heerlijke dingen

Ik gebruik protoplan nu 3 jaar eerst om af te vallen , en nu om op gewicht te blijven

Lekker en snelle levering

Hoevenweg 13