Prima opvolging van de bestelling van het KHA-brood. Netjes en op tijd geleverd!

Zoals bovenstaand :).

Droog voer

Hallo Ik vind alle snacks heel erg droog en heb het geprobeerd te eten. Ik krijg het echt niet door me keel. De toast vond ik wel heel erg lekker.

Goed producten, veel keuze...

Goed vol te houden

De doos met snelle start producten is fijn in gebruik. Je weet meteen welke producten wel bevallen en welke niet (wie als kind geen pap lustte wil dat nu ook niet eten). Jammer dat de doos van week 2 geen hartige snacks bevat en minder gevarieerd is. Elke dag milkshake, elke dag pasta, elke dag pudding als avond snack is een tegenvaller. De smoothies en pakjes drank zijn heerlijk.

Prima bedrijf

Verschillende producten besteld

Na mijn goede ervaring met de crackers en de chips nu ook brood besteld. Van twee sneerde zit je behoorlijk vol. Combineren en afwisselen met de ene dag n salade en de andere dag crackers met mager beleg bevalt goed. Brood met walnoten smaakt wat naar een lichte roggebrood met veel smaak en geeft verzadigd gevoel Tevreden

Producten zijn goedkoper dan in België en ik moet mij niet verplaatsen

Bedrijf van hun woord top

Prima producten en goede service

Er zijn veel producten voor een koolhydraat beperkte leefstijl waarbij de informatie heel duidelijk en transparant vermeld wordt. Je weet dus goed wat je aanschaft. De bestellingen worden snel en accuraat verzorgt.

Niet om waaiw over te zeggen

Sommige produkten zijn lekker van smaak, de desserten zijn niet lekker. Had chocolade mousse besteld in de verpakking zat 7 pakjes tiramisu in en echt niet lekker. Het dessert stracciatella ook flauw van smaak. Heb toch mijn bedenking.

Tevreden van producten en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over de producten en de snelle levering! Ik bestel zeker nog bij jullie! Ik raad jullie ook aan aan anderen!

perfect

vlotte levering en nog nooit teleurgesteld geweest in de producten

Smaakt prima

Ben pas 1 dag begonnen. Maar het brood en crackers smaken goed. Ik wil eens kijken hoe t een week gaat.

Snelle levering, goede informatie, fijne en lekkere producten

Lekkere producten

Ik ben nu al een paar weken bezig en ik ben al 8 kilo kwijt. Ben er erg tevreden over. Wat ik wel heel jammer vind zag ik net dat de 5 sneetjes lijnzaad brood van 1,95 euro naar 5,85 is gegaan. Dat vind ik echt een te groot verschil. Ze waren in de aanbiedingen ik eet ze ook de hele dag. Maar dit vind ik echt te duur geworden helaas.

Zeer tevreden in de weidse zin des woords

Smaakvolle producten en een goede snelle levering

Gaat snel

Het helpt heel goed min puntje is dat er soms veel niet voorradig is !

Bestelling word netjes verzonden

bestelling word goed verpakt verzonden

Correct

Correcte prijs, snelle levering het enige dat beter zou kunnen is het transport bij ons was er een zakje proti chips open gegaan en ik vroeg me ook af of er een manier is om zoals de koekjes los te nemen omdat we graag eens zouden proeven

Super service

Heel snelle levering en alles mooi netjes apart verpakt

Een goed 'plan'!!

goede producten, degelijke uitleg bij de producten, snelle bestelling

Lekkere producten

Snelle levering en lekkere producten

perfect!

alles perfect verlopen zoals altijd!

Goede en lekkere producten

Erg zoet

Erg veel zoete smaken en tussendoortjes. Geen fruit, matig groente.

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven