Zeer trouwen klant maar negatieve ervarin

Bestelling geplaatst. 6 artikels binnen de bestelling werden foutief geleverd. Vervolgens werden slechts 5 artikels opnieuw correct geleverd. Ik heb zelf alle foutieve artikels opnieuw moeten terug zenden, geen compensatie, geen bedankje, geen kleine korting, … Zeer jammer voor een trouwe klant die heel regelmatig grote bestellingen plaatst. Voor mij jammer genoeg de laatste keer.

Ruime keus aan producten

Door Protiplan heb ik een enorme keuze aan heerlijke producten, ook kan ik een keertje een koekje eten zonder aan te komen of een croissant Eten als ontbijt of heerlijke pasta enzovoort.

Voor ons was Protiplan nieuw ,dan ben je voorzichtig,dus de betaling ging achteraf,maar dat is niet nodig ,alles was keurig geregeld,zeer snel in huis en een goede begeleiding van je product via de mail.Top. (het achteraf betalen ging ook erg goed.)

Lekker

Pannenkoekenmix is lekker1 zakje is genoeg voor mij omdat ik boerenpannenkoeken maakt.

Bijna altijd heel tevreden

Zeer tevreden over de producten, het is wel al een paar keer voorgekomen dat ik voor 22:00uur bestel en dat het toch niet de volgende dag geleverd werd. Niet heel ernstig maar wel jammer.

geweldige producten voor een prima prijs en snelle levering

Gemakkelijk online bestellen. Duidelijke product omschrijving bij de producten. Snel geleverd en prima prijzen.

Super goed!

Elke keer weer tevreden. Goede kwaliteit en snel verzonden.

super.

snel en correct bezorgd.

Erg snel geleverd en prijs / kwaliteit is prima

Lekker maar te korte houdhaarheids datum

Lekker, maar een te korte houdbaarheidsdatum

Snelle levering en correct alles ingepakt

top

bestelling altijd zeer vlug geleverd en top producten doe zo voort

Besteld op donderdag 16.30u en geleverd op vrijdag 12u. Beter dan dit wordt het niet!

De diversiteit aan producten stemmen mij vrolijk

Wederom tijd om die eeuwige strijd aan te gaan. Maar alleen maar shakes of repen zorgen ervoor dat ik afhaak. Protiplan biedt een grote diversiteit aan producten die ik dankzij de starters heb kunnen uitproberen. Als een product bevalt markeer ik deze als favoriet zodat ik alvast mijn volgende bestelling kan voorbereiden. Vooralsnog ga ik er vanuit dat ik dit wel vol kan houden voor zolang het nodig gaat zijn en mijn streefgewicht in beeld is.

De bestelling werd snel geleverd.

Netjes verzorgd en redelijk goed van smaak

Pakket werd keurig bezorgd en er zaten voldoende producten in. In verhouding wel duur, je moet groente en vlees kopen en daar gebruik je een klein beetje van. Verder ben ik er niet van afgevallen, ondanks 2x sporten en wandelen, en ook het in ketose raken is me niet gelukt. Nóg minder eten kan niet, had na 3 dagen echt wel trek.

top

vlugge service - correct .....

Lekker

Snelle levering, betrouwbaar, goede prijs, meeste producten vind ik lekker. Koop vaak in de sale maar dan is de houdbaarheid niet zolang dus kan ik het product weer weggooien dat vind ik jammer. Verder super tevreden

Goede produkten

Prima priducten

Zeer lekker allemaal

2x verkeerde producten laatste bestelling is zoek

Beste, 2x zijn mijn bestelde producten niet juist Mijn laatste bestelling is geleverd maar helaas niet gekregen, huisnummer en postcode werden aanzien als huisnummer dat helaas niet bestaat.

Heerlijke crackers

Het zijn echt heerlijk ik doe koolhydraat arm eten al een jaar maar kon nooit crackers vinden en deze zijn heerlijk!

Goede kwaliteit

Proteïne repen zijn lekker

Correct

Mijn bestelling was de dag nadien al geleverd !

Zoals altijd top!

Ruim aanbod, duidelijke website, correcte en snelle levering!

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven