Goede lekkere producten.

Goed.

Gb

Top producten

Snelle levering van zeer goede producten. Duidelijke site, met goede uitleg. Het afvallen lukt me niet, maar dat ligt aan mezelf

Goede ondersteuning bij afvallen

Over het algemeen goed van smaak behalve de repen die vind ik niet lekker. Jammer dat de producten erg duur zijn. Niet voor iedereen bereikbaar vanwege de prijs.

Proma

Goede site en makkelijk te bestellen

Altijd leuke aanbiedingen en bijna altijd alles op vooraad en snel bezorgd.r

Goeie produkten en heel snelle levering, ook in coronatijden.

Snelle en goede levering

Alles binnen 1 dag geleverd en producten van goede kwaliteit.

Prima levering! Goede producten.

Alles prima.

Geweldig! 13 kg kwijt in 4 maanden

Eindelijk het dieet gevonden dat ik makkelijk kan volhouden en zelfs niet meer kan missen. Ervaring uit het verleden had me al geleerd dat het jojo effect wegblijft bij koolhydraatarm eten maar het feit dat je echt lekkere producten kan eten en niet met shakes en soepen moet werken was een openbaring! Echt super!

Lekkere producten en snelle levering

Veel keus, lekkere producten. Het wordt snel geleverd en dat is fijn. Overzichtelijke site ook.

Supersnel en foutlood geleverd

Is mijn ervaring al geruime tyd en nog steeds. Heel blij om

Snelle en klantvriendelijke service

Duidelijke en leuke website met veel info, alles wat je wilt weten over een peoduct staat erop. 1 verbeterpunt: ik had vorige week jullie voicemail ingesproken met een vraag en daar heb ik tot op heden nog niet van teruggehoord, dat zou zeker een vetbeterpunt zijn. Verder goede en snelle levering van je bestelling, super fijn als je iets snel nodig hebt. Reageren op mails is ook erg snel en met een duidelijk antwoord

Top assortiment en snelle levering

Assortiment is lekker en uitgebreid. Levering altijd snel. Ook bij vragen wordt je snel en goed geholpen. Klein puntje feedback, voedingswaarde bij de beschrijving producten op de website stemt niet altijd overeen met de verpakking.

Het is goed opgelost

Had minder goede ervaring is goed opgelost top bedankt

veel te koop maar niet alles eet graag witte chocolade bollen en toast brood en dat vind ik niet bij

begint vlot te gaan laatste bestelling zoals afgesproken.de vorige altijd iets. elders geleverd later dan gezegd .maar we blijven hopen

Ruime keuze

Snelle levering en top producten

Snelle service, duidelijke site en heerlijke producten!

Savonds besteld en de dag erna in huis. Heerlijke producten met goeie info erbij!

Tevreden

Duidelijke site, snelle levering en goed produkt, niet alles naar mijn smaak maar dat is persoonlijk

Snelle levering, prima produkten

best service, faster delivery

ordered in the night, in the next afternoon was at home

Goede producten / levering minder goed

Goede producten. Levering minder goed. Al diverse malen klopte de bestelling niet, die ik binnen kreeg. Dit werd wel na contact met Protiplan hersteld. Aflevering is tegenwoordig niet de dag na je bestelling als je niet thuis bent. Het wordt niet meer bij de buren afgegeven.

Producten zijn goed, levering binnen 2 dagen thuis en prima verpakt

Hoevenweg 13