Prima uitleg

Was eerst niet echt overtuigd maar er zijn toch al 4 kilootjes af. Af en toe toch nog wat honger tussen door maar mss beterd dat wel. Producten netjes verpakt en goede uitleg met lekkere recepten

Heel goed.

Producten zeer gevarieerd, aangename smaken. Snelle en correcte leveringen.

Smaakvolle producten, duidelijke recepten

De producten die in de box zitten zijn over het algemeen erg lekker, de recepten eenvoudig te maken. Alleen wanneer je dezelfde box (bijvoorbeeld box 2) nog een keer bestelt, krijg je weer de shaker erbij. (Daar heb ik er inmiddels drie van) en ook van het boekje heb ik al diverse exemplaren. Dat vind ik zonder. Maak dan de box iets goedkoper voor mensen die deze items al hebben.

Heel goed, alleen 1punt , der zijn producten die regelmatig niet meer in voorraad zijn. En dat is spijtig .

Geweldige kwaliteit

Makkelijk te bereiden,

Prima zeer snel geleverd!

nvt

Fantastische producten

Door Protiplan kan ik heel makkelijk op gewicht blijven. Het is goed vol te houden doordat je ook gewoon eens een keertje een koekje of chocolade mag eten en de toetjes niet te vergeten.

Handig en makkelijk te bestellen

Enige waar ik soms een probleem mee heb is dat wanneer een promotie is, het niet voorradig is gedurende de hele promo tijd.

zeer tevreden

Goede producten, snelle levering en je bouwt korting op. Zeer tevreden

Fijn produkten

K vind het lekker en er zit geen suiker in

Super snelle en nette levering

De Shake is perfect voor mij. Dit is standaard mijn ontbijt. Vandaag besteld is morgen in huis. Perfect!

Leuke aanbiedingen

Ik bestel sinds kort een aantal eiwitrijke koolhydraatarme producten via Protiplan. De Feeling Ok toast, de pasta's en de aardappelpuree zijn een aanvulling op mijn koolhydraatbeperkte leefstijl waarmee ik inmiddels 37 kilo ben afgevallen. Ik volg niet het dieetplan maar gebruik alleen deze bepaalde producten zo nu en dan als onderdeel van een gezonde voeding. De service is prima.

Prima producten en snelle levering

De producten die ik gebruik zijn altijd voorradig smaken goed en worden snel en netjes verpakt geleverd.

Vlotte levering

Lekkere producten en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijke uitleg aan telefoon

Topproducten en prijs

Toffe stapelkorting en snelle levering. Lekker

Zeer snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Netjes en snelle levering

Makkelijk online bestellen. Snelle levering en de wraps zijn heerlijk.

Goede producten om afslanken langdurig te kunnen volhouden

Altyd op tyd en correct geleverd. Producten zijn smaakvol Maar erg prijzig. De Kortingsacties benutten is dus zinvol

Geweldig producten

Ik vind de producten die jullie hebben zéér lekker

Probleem met de pakjesdienst.

Ik ben zo blij protiplan te hebben leren kennen. Heel lekkere produkten. Heel uitgebreid. Vaak aanbiedingen. Je kan heel lekkere dingen eten, voldoende eten zonder je schuldig te voelen. Ik heb enkele een probleem met de pakjesdienst. We zijn overdag nooit thuis. Daarom hang ik voor de pakjesdienst altijd een briefje aan de deur. Stop het pakketje maar in de brievenbus ( die is open) of wil je het achter onder het afdak zetten? Alle pakjesdiensten doen dit. Nog nooit een probleem geweest. Enkel als ik bij protiplan bestel. Die brengen het altijd naar een ophaalpunt. Zo vervelend. En dit ophaalpunt is al twee keer buiten Hamont geweest. Mogen ze dat niet? In de brievenbus , maar dit is een groot pak dus onder het afdek zetten? Zou voor mij zo handig zijn. Ik hoop toch nog vaak bij jullie te bestellen.

Snelle levering goede producten

Nancy

Ik ben tevreden van de producten En ze zijn heel lekker Brood sandwich croissant met chocolade Chocomelk protiplan repen Allemaal heel lekker

Goed, zoals altijd

Uitstekende levering en zeer snel!

Werkt en is lekker

Vanaf het begin was het niet moeilijk om te doen, de producten zijn lekker. Als je op gewicht bent kan je de producten verder blijven gebruiken. Het brood en de pasta’s en de soepen zijn lekker. De tussendoortjes helpen goed om het snoepen te laten. Ik blijf de producten verder gebruiken.

lekker brood

Doet wat het moet doen