Pluspunten
Vlugge en duidelijke uitleg
VerbeterpuntenMeer variatie in de doos voor het diner Alleen pasta is niet goed en bovendien niet te eten
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke webshop! Hele nette reactie (en weer snel!) op een e-mail die ik stuurde, erg prettig: inclusief oplossingsgerichte instelling.
Pluspunten
Pluspunten
Ruime keus
VerbeterpuntenOntbijt met kokend water ipv 3 minuten koken
Pluspunten
Snelle levering. De kaaswafels waren erg lekker.
VerbeterpuntenProducten speculaas en de reep die ik had besteld vond ik echt niet lekker werd er misselijk van helaas.
Pluspunten
Snelle levertijd, Makkelijke website
Pluspunten
prima producten ! uitgebreide sortering! een goede service ! snelle levering!en leuke cadeautjes erbij!
Pluspunten
Super snelle levering woensdag besteld en donderdag kreeg ik mijn pakket
Pluspunten
Lekkere smaak van de producten
VerbeterpuntenBeter kijken waar een pakketje afgeleverd moet worden, ik zou de mijne bij een afhaalpunt ophalen, echter tot mijn verbazing is het bij de buren afgegeven en stond er niks over het afhaalpunt op de doos.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Bereidingswijze en ingredienten op elk zakje appart zetten