Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenKan niks bedenken
Verbeterpuntengeen
Starterspakket is duur in vergelijking met protislank en novashop en het zijn net dezelfde producten ! Ik werd nog niet gebeld zoals vermeld staat in de aankondiging.
Goedendag, onze startersbox bevat producten zoals broodjes en pasta's die andere webshops niet in hun box aanbieden (zij bieden namelijk alleen de zakjes aan waardoor ze de prijs laag kunnen houden). Wij willen onze klanten meer variatie en echte voeding aanbieden, daarom hebben we gekozen voor een gevarieerde box waarbij de waarde ook hoger ligt. Heb je misschien al een belafspraak ingepland met ons? Dit kun je gemakkelijk via de mail doen. Zo weten we wanneer wij je mogen en kunnen bellen. We kijken uit naar je mailtje.
Pluspunten
Alles gaat altyd goed. Supersnel geleverd en de juiste producten. Kan eigenlijk niet beter!
VerbeterpuntenPrijs vd producten vind ik hoog.
Pluspunten
Producten heel snel geleverd, verder nog geen ervaringen
Pluspunten
Doe zo voort!
VerbeterpuntenHet is altijd spijtig als je producten wil bestellen die dan blijken op te zijn.... En nabestellen kost extra verzendingskosten....
Pluspunten
Goede en lekkere producten veel variatie.
VerbeterpuntenJammer dat het paas cadeautje niet bij mijn bestelling zat.
Pluspunten
goede klantenservice en goede begeleiding met bestellenn
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en super kwaliteit
Pluspunten
Altijd de volgende dag binnen. keurig verpakt. geen nadelige opmerkingen
Ik heb nu kort op elkaar een pakket aangekregen dat niet helemaal dicht geplakt is. Kan van alles uitvallen onderweg. Gelieve het personeel erop te wijzen dat de dozen zorgvuldig dicht getaped worden.
Pluspunten
Snelle levering met verrassing!
VerbeterpuntenGoede uitleg.
Pluspunten
Met vragen snel en direct bereikbaar.
Pluspunten
Mijn probleem werd onmiddellijk door hen bekeken. Binnen zeer korte tijd was er een oplossing. Top.
VerbeterpuntenIk heb nog steeds geen bericht gekregen dat mijn bestelling aangekomen is. Post Nl op de vingers tikken zodat ze altijd alles up to date weergeven.
Goedendag, we hebben zojuist je track en trace bekeken en zien dat je bestelling met een dag was vertraagd. We hebben PostNL gebeld en ze gaven aan dat je pakketje op 22 maart was afgeleverd bij het afhaalpunt. De status werd niet automatisch mee gewijzigd waardoor de verwarring is ontstaan. Hiervoor hebben we zojuist een klacht ingediend bij PostNL. Je kunt je pakketje ieder moment afhalen. Onze excuses voor het ongemak.
Ik mistte het welkoms cadeau, kookboek, bij de levering.
Pluspunten
Geen slechte punten, dus zeer positief
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Prima bedrijf, geen minpunten. Goede service en producten.