Pluspunten
heel snelle bezorging en lekkere dingen
Pluspunten
Zeer vlotte levering en veel in het assortiment.
Pluspunten
Dit is eerste keer dat ik wat besteld had ! De bestelling was de volgende dag in huis! Heel fijn dat snel ging. vriendelijke groet Wendy.
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Super geholpen door mevr van de klantenservice.
Geen mogelijkheid om producten te bestellen. Steeds foutmeldingen. 2x gebeld met medewerkster. Kon het ook niet begrijpen of herstellen. Zal wel met nieuw BTW-tarief te maken hebben ??
Erg duur voor relatief weinig
Goede morgen Mark, We proberen onze prijs zo scherp mogelijk neer te zetten en vaak zijn we dan ook het goedkoopst. Sorry dat we het niet goedkoper kunnen maken. Zou je de producten retour willen sturen zodat we dit direct kunnen crediteren. Nogmaals excuses als de prijs en uw verwachting niet overeenkomt
Pluspunten
Zeer snelle reactie als je een vraag s Hebt en zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk momenteel niets bedenken
Pluspunten
ik ben van vorige week aan het wachten op mijn bestelling, de verkeerde levering heb ik onder tussen terug verzonden, spijtig dat ik de producten nog niet heb aangekregen! mvg, fouzia
Pluspunten
Alles was in orde
Pluspunten
Correcte en snelle leveringen En goede recepten
Pluspunten
snel, duidelijk en kwaliteit