Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en snelle afwerking en levering van de bestelling
Pluspunten
Dik in orde
Pluspunten
zeer snelle levering. lekkere produkten.
Pluspunten
produkten zijn lekker van smaak gemakkelijk te bereiden
Verbeterpuntentips , op de kaartjes van bereiding misschien bijpassende groenten bij vermelden bv. pannekoek zalm is lekker met blokjes rode paprika voordeel potten goedkoper maken
Pluspunten
Geeft duidelijke info! Veel variatie in de producten! Lekker!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede prijs super snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, leuke attenties bij bestelling, lekkere producten, en goede communicatie als iets niet voorradig blijkt te zijn, Protiplan ga zo door!!
Verbeterpunteniets betere communicatie als iets tegen de datum aanzit, vnl bij de aanbiedingen.
Pluspunten
Zeer lekkere producten, veel uitleg als je vragen hebt
VerbeterpuntenDoe zo verder
Betere afspraken met koerierbedrijven. Dit gaat over voedsel/ dieetprogramma dat door laattijdige levering niet kan gevolgd worden. 6 dagen aub wachten op levering. En is nog steeds niet in men bezit
Beste klant, door de Belgische stakingen in de postbezorging, was je pakketje inderdaad vertraagd bij PostNL. Wij hebben PostNL gebeld hierover en kregen antwoord dat de stakingen sinds gisteren zijn opgeheven. Bij je track en trace zien we dat je pakketje vandaag wordt bezorgd. Mocht je het pakketje vandaag niet hebben, dan horen wij het uiteraard graag.
Pluspunten
RÉPONSES RAPIDE A VOS QUESTIONS .GESTE COMMERCIAL .SI SOUCIS AVEC LES PRODUITS .
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenPromotie zit niet bij de levering
Pluspunten
Top bedrijf, erg vriendelijk en goed geholpen
Slechte ervaring met levering. Kan het in België niet geleverd worden in een bpost punt?
Pluspunten
Snelle levering Steeds vernieuwde produkten
VerbeterpuntenEr is geen coache in belgie.
Pluspunten
De producten zijn lekker en de snelle levering is ook een pluspunt!
VerbeterpuntenDat het brood en toost per 2 verpakt kunnen worden.
Pluspunten
smakelijk en betaalbaar.