Pluspunten
Zoekt steeds oplossing voor je probleem. Zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenMeer producten misschien
Niet melden op de site dat er de volgende dag geleverd wordt mits besteld voor 22.00 uur! Dat is domweg niet zo... Heb hierover een mail gestuurd dinsdag 30 oktober jl. om 10.46u , en zelfs geen reactie ontvangen!!
Pluspunten
snelle levertijd. aardige mensen aan de telefoon en op de chat.
Verbeterpuntende repen smaken een beetje chemisch en de amandelkoeken wat muf.
Pluspunten
Niets op te zeggen alles prima ook kwaliteit prijs er zijn altijd een paar aanbiedingen
Pluspunten
Snelle levering / veel leuks aan producten / makkelijk te bestellen / regelmatig aanbiedingen
Verbeterpuntenniet alle producten zijn smakelijk van smaak
Pluspunten
Goede producten goede service en altijd snelle levering !!
Pluspunten
Kaneelkoekjes, hamkaaswafels en kaaswafels zijn super; daar kom ik steeds voor terug
VerbeterpuntenDe pannenkoeken heb ik weggegooid. Ze lukten nooit; ze frommelden op en bakten aan
Pluspunten
Gewoon 100 procent tevreden!
VerbeterpuntenGewoon doorgaan.
Pluspunten
Prettige website, snelle levering
Pluspunten
toppie
Pluspunten
Heel tevreden snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Laat besteld, volgende voormiddag al geleverd, super service dus!
Verbeterpunten/