Pluspunten
Zeer lekkere producten, veel uitleg als je vragen hebt
VerbeterpuntenDoe zo verder
Betere afspraken met koerierbedrijven. Dit gaat over voedsel/ dieetprogramma dat door laattijdige levering niet kan gevolgd worden. 6 dagen aub wachten op levering. En is nog steeds niet in men bezit
Beste klant, door de Belgische stakingen in de postbezorging, was je pakketje inderdaad vertraagd bij PostNL. Wij hebben PostNL gebeld hierover en kregen antwoord dat de stakingen sinds gisteren zijn opgeheven. Bij je track en trace zien we dat je pakketje vandaag wordt bezorgd. Mocht je het pakketje vandaag niet hebben, dan horen wij het uiteraard graag.
Pluspunten
RÉPONSES RAPIDE A VOS QUESTIONS .GESTE COMMERCIAL .SI SOUCIS AVEC LES PRODUITS .
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenPromotie zit niet bij de levering
Pluspunten
Top bedrijf, erg vriendelijk en goed geholpen
Slechte ervaring met levering. Kan het in België niet geleverd worden in een bpost punt?
Pluspunten
Snelle levering Steeds vernieuwde produkten
VerbeterpuntenEr is geen coache in belgie.
Pluspunten
De producten zijn lekker en de snelle levering is ook een pluspunt!
VerbeterpuntenDat het brood en toost per 2 verpakt kunnen worden.
Pluspunten
smakelijk en betaalbaar.
Pluspunten
Zoekt steeds oplossing voor je probleem. Zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenMeer producten misschien
Niet melden op de site dat er de volgende dag geleverd wordt mits besteld voor 22.00 uur! Dat is domweg niet zo... Heb hierover een mail gestuurd dinsdag 30 oktober jl. om 10.46u , en zelfs geen reactie ontvangen!!
Pluspunten
snelle levertijd. aardige mensen aan de telefoon en op de chat.
Verbeterpuntende repen smaken een beetje chemisch en de amandelkoeken wat muf.
Pluspunten
Niets op te zeggen alles prima ook kwaliteit prijs er zijn altijd een paar aanbiedingen
Pluspunten
Snelle levering / veel leuks aan producten / makkelijk te bestellen / regelmatig aanbiedingen
Verbeterpuntenniet alle producten zijn smakelijk van smaak
Pluspunten
Goede producten goede service en altijd snelle levering !!