Producten mogen lager zijn qua inkoop, koekjes zijn wel erg duur zo.
Pluspunten
Bij probleem levering. Positieve oplossing en aangenaam bekwame dame aan de telefoon
Pluspunten
Heel veel keuze uit verschillende producten
Pluspunten
Ruime keuze.
VerbeterpuntenVoorraad beter op orde houden zodat producten ook leverbaar zijn. Opmerkingen bij bestellingen lezen.
Pluspunten
Snelle afhandeling en nazorg als er iets misging.
VerbeterpuntenEen ietske lagere prijzen zou nog meer klanten binnen halen.
Pluspunten
Inmiddels 13 kilo afgevallen door me aan het menu te houden. Werkt goed en ik eet lekker.
Pluspunten
Snelle levering goede uitleg hoe het werkt
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer tevreden van de producten. Tof dat er steeds aanbiedingen zijn. Reageren snel op vragen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk wou de kaascrackers bestellen naar wat ik ook probeerde ik kreeg ze niet in het winkelwagentje. Toen maar niet besteld.
Pluspunten
Super service ga zo door
Pluspunten
Snelle levering. De producten smaken heerlijk, en geen honger gevoel.
Pluspunten
Ik moet de producten nog proberen, daar kan ik nog geen oordeel over geven. De levering was bijzonder snel, echt super.
Geen retourservice puntje om op de site erbij te zetten dat je zelf retour kan betalen als producten tegenvallen
Pluspunten
Vlotte en snelle levering
Doordat het betalingssysteem niet werkt, althans vanuit België, kan ik geen bestellingen doen. Dus .... Ik geraak niet aan jullie producten!
Pluspunten
Smaakvolle producten