Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, keurig Verpakt!
VerbeterpuntenJe denkt weinig koolhydraten, geen stip producten...perfect! Je schrikt later wel als js t volledige etiket leest... Hoog vetpercentage en meer KCAL dan de vergelijkbare producten v Powerslim. Ik was enthousiast en dacht ik bestel t hier, goede tip! Maar nu Ik t heb en de minder positieve verschillen behalve dan de kosten,,.dan denk ik wel; is goedkoop duurkoop?
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenKado zat er niet bij
Pluspunten
Een groot aantal producten zin echt lekker! De chocoladewafels, alle soorten smoothie, de chocolademelk, crackers... De producten vullen ook goed, ik heb eigenlijk geen enkel moment echt honger gehad. Er is ook veel keuze, heel aangenaam, zodat je het niet na een week beu wordt.
VerbeterpuntenSommige producten vallen niet in de smaak, maar dat is persoonlijk en ook niet evident om alles proteïnerijk én lekker te maken. Ik kies mijn smakelijke producten uit.
Pluspunten
super snelle levering, leuke aanbiedingen
Pluspunten
Super snelle levering!! En heerlijke, goede producten.
VerbeterpuntenIk had nog een vraag gesteld bij mijn bestelling. Daar heb ik helaas geen antwoord op gekregen.
Pluspunten
Snelle levering als je van maandag tot donderdag besteld
VerbeterpuntenAls je op vrijdag of in weekeind besteld duurt soms gewoon 4 dagen voor het geleverd is en vind ook jammer dat er van de ene 6 de ander 7 in een doos zitten Dan weer 4 doe dan alles zeven bvb dan kom je prisies een week rond
Pluspunten
Goed verpakt. Ruim assortiment. Interessante aanbiedingen..
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en vragen worden snel behandeld
VerbeterpuntenHet extra product, die je mag kiezen, bij een bestellen mag voor mensen die coeliakie hebben ook een keer iets glutenvrij zijn. Ik kan nooit iets kiezen. Het zijn altijd koekjes of brood enz
milieuvriendelijke verpakking. ( bij de levering)
Pluspunten
Geen negatieve
VerbeterpuntenOp dit ogenblik niks
Zorgen dat spullen geleverd worden binnen beloofd termijn.
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt ivm vervoer
VerbeterpuntenWafels zijn vaak oud . Brokkelen dan helemaal uit elkaar
Pluspunten
Bestelling verloopt vlot
Pluspunten
Ontzettend snelle levering! Al heb je heel laat op de dag besteld...de volgende dag al in huis!