Snelle service en mooi aanbod

Ik heb musclepower ondekt zo’n jaar geleden toen ik mijn club ging verbouwen en ook alles opnieuw wilde aankleden in één stijl. Muscle power bied mooie materialen aan met bijpassende ophang systemen. Leveren snel en service is top!

Prima service, juiste product hierdoor ontvangen.

Nvt

Snelle en zeer klantgerichte recatie met duidelijke instructie

Ik ontving mijn order (MP6092 3N1 Handles 14 inch) heel snel. Bij het gebruik van deze handles in de gym lipe ik vast met het bevestigen aan de machines. Na contact op te hebben genomen ontving ik een snelle reactie met duidelijke foto over de manier waarop de handles in elkaar moest worden gezet. Ik had het verkeerd gedaan. Top geholpen!

Mooie producten, goede prijs.

Mooie producten, goede prijs-kwaliteit verhouding en een goede en snelle communcitatie met Simone.

Geweldige service gehad!

Mooie stevige spullen. Traint geweldig. Met de bestelling ging wat fout vanaf mijn kant maar ben keurig geholpen.

Geweldige apparatuur super service!

Onze dumbbellset is zeer mooi en fijn in gebruik. Tijdens het bestelproces is één en ander mis gegaan met de levering, buiten de schuld van Muscle Power om. Dit is echter naar tevredenheid opgelost door Muscle Power. Het telefonisch contact verliep hierbij persoonlijk en klantgericht. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste aan om zijn klantgerichtheid én fijne apparatuur!

Snel en duidelijk

Bestellen liep soepel in de webshop, producten netjes verpakt en snel verzonden

Altijd goed

Altijd goed

Steeds correct en keurig geleverd

Wij bestellen sinds 2020 al materiaal bij Muscle Power, heel erg tevreden over de service!

Betrouwbaar

Al jaren klant en goede service en goede kwaliteit

Goed, altijd snel bezorgd.

Gewoon goed

De perfecte vervanger van primefitnessusa. Groot compliment voor dit bedrijf! Super service, snel geleverd en voelt goed solide aan. Ik heb de MP6092 Short Bar + MP6092 Handles set & MP6092 4N1 gekocht. Traint heerlijk in de gym! Zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Suoer

Super eenvoudig te monteren en alles zat erbij

Echt altijd super fijn geholpen

Welkom en nooit is iets teveel

Altijd goeie service en kwaliteit materiaal!

Doe al meerdere jaren zaken met muscle power, en het is altijd goed bevallen. Aanrader voor fitness spullen!

Pakket in eerste instantie niet ontvangen door issue bij DHL. Muscle Power heeft het naar tevredenheid opgepakt, en mij goed geïnformeerd. Pakket nu ontvangen.

Zeer stevig!!

Makkelijk te installeren (Bij voorkeur natuurlijk in betonnen muur)

Goed spul snel bezorgd

2artikelen besteld , snel binnen en van goede kwaliteit.

Alles was en kwam zoals afgesproken

Topervaring. Betrouwbaar en correct.

Veel aanbod en hoge kwaliteit, fijne service, snelle levering

Via de website mooi overzichtelijk te bekijken. Prettige surfen langs de mooie materialen. Zowel online als aan de telefoon vriendelijke hulp en odnersteuning. Ga zo door!!

Fijne zaak

Bestelling is prima afgerond. Snel en mijn platen had ik snel en goed verpakt binnen.

Zeer goed en professioneel

Snelle levering en zeer goede kwaliteit van materiaal!

Na telefonisch contact, snelle levering. Volgende dag al geleverd.

Na telefonisch contact bleek het op voorraad. Daarna via se site besteld. De volgende delegeren zo telefonisch was toegezegd. En goed verpakt. Goede service dus.

Leigraafseweg 6

6983 BP Doesburg