Er zit inderdaad geen handleiding of beschrijving bij de push up bar set. Ik heb inmiddels wat voorbeeld filmpjes met oefeningen naar de je gemaild en hopelijk kun je hier iets mee. Veel sportplezier met de push up bar set!
Originele beoordeling
De bezorgdienst had uw bestelling genoteerd als afgeleverd terwijl dat niet zo was. Als het goed is heeft u nu wel uw bestelling binnen. Excuses voor het ongemak en we wensen u veel sportplezier!
Originele beoordeling
Wat vervelend voor jou. Door DHL is dit pakje bij jou afgeleverd. En dit is niet de bedoeling. Wij melden dit bij DHL.
Our site and delivery conditions are very transparent. Unfortunately not in English. Our articles are heavy and in terms of sizes they cannot be delivered by every delivery services. We work with carriers who can deliver these kinds of material. There is a but. The costs are much higher than shipping normal products. You have to decide for yourself to shop with us. Onze site en leveringsvoorwaarden zijn zeer transparant. Helaas niet in het Engels. Onze artikelen zijn zwaar en qua formaten ook niet door iedereen te bezorgen. Wij werken samen met transporteurs die dat kunnen bezorgen. En voor onze materialen zijn de bezorgkosten veel hoger dan voor andere shops. U kunt zelf beslissen om bij ons te shoppen.