voldoende

product goed (denk ik), maar hoe het is afgeleverd kapotte doos, geen verpakking, geen factuur voor zon prijs 125 euro. had ik meer verwacht..

Goede en snelle service!

Snel geleverd, echter was het stuk. Ik moest even een foto maken en had de nieuwe de volgende dag alweer in huis.

Vlot bestellen en vlot geleverd.

Ik ben heel blij met een e8eel van mijn bestelling. Stevig, mooi, vlot geleverd zelf nu. Maar de elastiek die ik besteld had is compleet niet wat ik verwachtte. Is jeel onduidelijk op de site welke juist waarvoor dient. Totaal onbruikbaar voor mij.

Besteld, op tijd geleverd. Mooi materiaal en stevig. Heel blij mee.

Eerste keer dat ik bestel op muscle power

Besteld en geleverd zoals gepland . Top service , goeie kwaliteit .

Spullen waren goed verpakt.

Het was even wachten maar dat kwam niet door muscle power. DHL had het druk. Super blij met de gekregen spullen en ook al veel gebruikt. Ik kom zeker nog terug in de webwinkel.

Snelle en goede levering

Goed advies en zeer klantvriendelijk

Vlotte service

Bestelling in goeie staat ontvangen.

"DE" place to be!

Paar powerbands gekocht vanuit Belgie. Haast de enigste plek waar je er nog kunt vinden. Ben zeer tevreden over de prijs en levering (dag of 3). Heb ze pas gekocht dus kan nog niets zeggen over de kwaliteit, maar het ziet ernaar uit dat ze niet snel zullen breken ;) Ze ruiken helaas wel sterk naar nieuwe rubber. Maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem. Ik gebruik ze om te trainen en niet om onder mijn neus te binden. Heb de zwarte en de groene van 200cm paar dagen geleden besteld, en vandaag toch ook nog de lichte rode omdat ik "onterecht" wat sceptisch was over de weerstand en dacht dat de rode wat te licht ging zijn voor schouders bv. Ik had het mis :D

Snelle levering, goede kwaliteit

Ondanks dat de sportartikelen schaars zijn toch halterstangen kunnen aanschaffen. Ze waren snel binnen en een prima kwaliteit. Home gym gerealiseerd!

Ondanks de grote hoeveelheden (beginnende sportzaak) een zeer vlotte afhandeling en levering.

Zeer positief.

Makkelijk bestellen, heel snel geleverd

Het bestellen van mijn kettle bell ging heel makkelijk... 2 dagen later had jk mijn bestelling al binnen!

redelijke prijzen vergeleken met de rest

duidelijke site en snelle levering prosuct precies als aangegeven!

Alles netjes en op tijd bezorgd. Prima spulletjes

Het product was zeer snel geleverd

Servicegericht

Tevreden

Olympische halter besteld (20 kg) plus 140 kg rubberen schijven. Zowel de halter als de schijven zijn van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering . Fijn product

Gewoon goed

Snelle levering goed product

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden over muscle power. De dag ervoor halterstang en schijven besteld en de dag erna reeds geleverd. Top, zeker in tijden van corona.

Snel en goed

Zelfs in deze lastige tijd waarin er een run is op sportspullen voor thuis. Was alles snel en netjes bezorgd. Ook de bezorgers waren heel attent.

Perfecte levering

Precies zoals besteld en afhandeling conform voorwaarden.

Top/snel

Snelle levering top

Super service

Producten zijn van top kwaliteit en snelle leveringen

Geweldig! snelle reactie op vragen en uiteraard ook een snelle levering!

In een woord "TOP"!

Leigraafseweg 6