Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent een snelle levering en betrouwbare afhandeling, met leveringen die op tijd en volgens afspraak aankomen. De producten worden herhaaldelijk gekwalificeerd als van goede kwaliteit. Het personeel wordt vriendelijk en behulpzaam genoemd, met snelle communicatie. Over het algemeen ervaren kopers een betrouwbare winkelervaring met een goede prijs-kwaliteit.
Makkelijk te installeren (Bij voorkeur natuurlijk in betonnen muur)
1 September 2024
Marcel
Groningen
2artikelen besteld , snel binnen en van goede kwaliteit.
30 August 2024
Yvonne
Den Haag
21 August 2024
Gerard
St Willebrord
Topervaring. Betrouwbaar en correct.
21 August 2024
koen
Mortsel
17 August 2024
Frank
Heel
Via de website mooi overzichtelijk te bekijken. Prettige surfen langs de mooie materialen. Zowel online als aan de telefoon vriendelijke hulp en odnersteuning. Ga zo door!!
18 July 2024
Ann Holtermans
Best
Bestelling is prima afgerond. Snel en mijn platen had ik snel en goed verpakt binnen.
23 June 2024
JP
Veghel
Snelle levering en zeer goede kwaliteit van materiaal!
3 June 2024
Liselot
Gent
Na telefonisch contact bleek het op voorraad. Daarna via se site besteld. De volgende delegeren zo telefonisch was toegezegd. En goed verpakt. Goede service dus.
13 May 2024
Edwin
Goirle
24 April 2024
Jenny
Oegstgeest
Btw + verzendingskosten waren belachelijk duur om zo iets klein en goedkoop vanuit Nederland naar Belgie te verzenden.
Beveelt niet aan
14 April 2024
Valery
Erembodegem
Beste Valery,
Jammer dat u ons met een laag cijfer beoordeelt. De kosten van de verzending en de BTW (vast gegeven) staan bij het afrekenen duidelijk vermeld. Daarbij heeft u er zelf voor gekozen om de producten tóch bij ons te bestellen, waarvoor alsnog dank. We hebben dan ook onze uiterste best gedaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren.
Desondanks hopen we dat onze producten goed bevallen en dat u er nog lang plezier van zult hebben.
Met sportieve groet,
Muscle Power
Alles was goed in orde, geen problemen. Snelle levering.
13 April 2024
kevin
Heusden-Zolder
Mooi product, alleen de gaten voor bevestiging zijn veel te groot. De kunststof ophoging is netjes maar de hoeken zijn erg puntig en dus scherp en niet vriendelijk.
24 March 2024
Roy
Amsterdam
Heb een dumbbell set gekocht en die weer zeer netjes geleverd. Daarnaast zijn de dumbbells echt van kwaliteit en kan ik er mooi mee aan de gang. Service was top. Kortom alleen maar lof over Muscle Power
29 February 2024
Matthijs
Bussum
…
24 February 2024
Don
Almere
Muscle Power is de ideale partner als je snel wat extra spullen nodig hebt.
23 February 2024
B
Amsterdam
Altijd geweldige service
16 February 2024
Tom
Laren
Blij ,et de nieuwste rug pully stangen.
14 February 2024
Frank Janssen
Venray
Heel snel goed en netjes gedaan!
Ricardo
Ridderkerk
Alles was snel geleverd. Product is goed !
Steven
Herentals
Bestellen gaat makkelijk en alles wordt goed verpakt en optijd geleverd.
Bert
Waddinxveen
Het materiaal is van goede kwaliteit. Nette levering en goed contact met de klantenservice.
1 February 2024
Robin
De Meern
Duidelijke website, mooie aanbiedingen en snelle levering!
28 January 2024
René
Bergschenhoek
goed en netjes
15 January 2024
M.J.Th. Halderen
purmerend
Zeer duidelijke website. Competitieve prijzen en excellente service.
5 December 2023
Brigitte