Een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Een scherpe prijs voor kwalitatief trainingsmateriaal. Een mooi uitgebreid assortiment en een vriendelijke, vlotte klantendienst.

Normaal gesproken hele goede materialen behalve deze keer

Ik heb vorige week een handvat voor de landmine stang gekocht bij jullie gekocht. Maar dit handvat is super glad als deze in een stang zit. Bij een oefening kan deze heel makkelijk los glijden en daarom heel gevaarlijk om hem te gebruiken. Echt een slecht product.

Matig product

Goed product voor als je kleine voeten hebt. Ik heb zelf maat 45 dan kan je niet zo goed erop staan.

Top product met snelle levering!

Medicinebal rek gekocht. Top product, goede kwaliteit, zeer betaalbaar met snelle levering.

Goede site snelle nette levering

Snelle levering, mooie dumbells!

Hele fijne dumbells, liggen goed in de hand. Zien er mooi uit. Snel geleverd, en ook nog eens goed verpakt.

Quality

Equipment made from high quality material, shipped in pristine condition.

Hele goede en persoonlijke service

Heel erg tevreden. Zeer snelle en goede service. Reageren mega snel op vragen.

Perfecte service

De bestelde apparatuur werd volgens afspraak geleverd.

Goede producten van hoge kwaliteit Betaalbaar en een goede levering

Goede service, snel geleverd, kwaliteit spullen!

Mooie producten kwaliteit is goed.

Kwalitatief goeie producten. Niet altijd de goedkoopste verder wel goed materiaal.

Goed product, prima service

MP814 halterstang besteld via de website. Goede communicatie over de bestelling en een vlotte levering. Halterstang is van uitstekende kwaliteit, zeer tevreden. Enkele vervolgvragen over een squatrack snel en duidelijk beantwoord.

Producten zijn goed bezorging is matig

Contact leggen met het bedrijf gebeurt altijd snel alleen zijn de bezorgtijden erg ruim en komt de bezorging niet altijd opdagen

Na een fout van mij en een fout van het verzendbedrijf heeft Muscle Power een razendsnelle oplossing gevonden en beide verzendproblemen in 1 dag opgelost. Super aan te raden om hier te bestellen! Materiaal ook top

Communicatie super!

Snelle reactie en communicatie waar het grotendeels om draait is fantastisch!

Goede service, snelle levering

Ik kon het na een telefoontje bijna direct afhalen. Super!

Makkelijk bestellen via duidelijke website

Bestellen gaat eenvoudig via duidelijke website. Redelijk snelle verzending

Vlot en goed

‘S morgens besteld en ‘s middags kon ik de bestelde items al afhalen. Stond allemaal netjes klaar.

Snelle en goede service!

Scherpe prijs en pakket werd snel geleverd.

Top bedrijf

Snel betrouwbaar en kwaliteit spullen

Zeer snelle levering en kwalitatieve producten

Mooi product en snelle levering

Zelfs in deze drukke tijden werd het product de dag na bestelling geleverd! Heel fijn. Goed verpakt en mooi product! Een klein minpuntje die voor mij niet zo veel uitmaakt is dat het plaatje van muscle power verkeerd om staat.

Snelle levering en netjes verpakt

De bestelling werd snel geleverend en de artikelen waren netjes verpakt zodat ze niet konden beschadigen. Ik ben zeer tevreden over Muscle Power.

Snelle bezorging

Op zondag besteld en dinsdag al in huis, keurig netjes verpakt

Leigraafseweg 6

6983 BP Doesburg