Mooie schoen, ziet er kwalitatief goed uit.

Doordat de binnenzool uitneembaar is, is deze schoen ideaal als je steunzolen hebt. Aansluiting sierrand mag iets netter.

Hathaway Brands

Vlotte levering en afhandeling. Product zoals beschreven.

Pas reçu

Désolé je n’ai rien reçu encore j’attends toujours d’être livré Cordialement

Mooie goede kwaliteit slippers

Mooi product en zeer snel geleverd.

Beantwoord perfect aan hetgeen ik wou. Prima passend !

Ik had vroeger al schoenen van Rehab en vond die perfect passen voor mij. Bij deze had ik onmiddellijk hetzelfde gevoel. Mooi en perfect passend. Alleen maar tevreden

Helemaal tevreden

Heb de schoenen helaas terug moeten sturen. Te groot. De behndeling bij Rehab is top en de schoenen zijn prachtig

Geweldige pasvorm.

Zijn al mijn derde Ricardo’s. Zitten mij als een klok. Zeer tevreden.

Mooie en comfortabele loafers.

Zwarte loafers met witte zool besteld. Mooi afgewerkt en comfortabele leren binnenkant. Voldoet aan de verwachtingen. Veel loafers lijken op elkaar, maar de Rehab loafers blinken uit in kwaliteit en afwerking.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, bestelde maat past precies.

Alles perfect

Makelijke bestelling, zeer snelle levering

Helemaal top

Goeie schoen, snelle levering, zoals elke keer!!!

Geweldige aankoop. Ook zo snel. Super schoenen.

Mooie schoen

Mooie schoen alleen iets te smal voor mijn voet maar snelle levering en ongecompliceerd retour

Fijne brede slippers

Fijne brede slipper met zachte band

Fijne zomerschoenen

Fijne zomerschoenen. Goeie leest voor mij. Top kwaliteit. Met de meeste schoenen doe ik jaren. Ben dan ook al jaren klant.

Uitstekende kwaliteit schoenen , past altijd

Mijn zoveelste paar , top design , past altijd als gegoten en ook nog eens een Nederlands product , als ik het goed begrijp Zou alleen afstappen van post NL , zijn altijd een dag te laat met levering

Top kwaliteit

Prachtige kwaliteit schoenen

Draag al sinds het begin Rehab. Het blijven elegante schoenen van hoge kwaliteit

Prima levering dit keer

Gelukkig is mijn bestelling goed aangekomen met een juiste maat in de doos. Na eerdere bestellingen had ik even mijn twijfel maar toch gedaan

Modieuze nette schoenen. Prachtig.

Aĺtijd mooie passende schoenen

'n Juist gevoel

Enkele schoenenzaken bezocht. Ik had mijn zinnen gezet op een paar schoenen van het merk Rehab. Had nog nooit eerder van dit merk gehoord of iets van gezien. In de schoenenzaak aangekomen bleek mijn maat niet meer aanwezig te zijn. Heb op de site van Rehab gekeken, echter niet in de kleur die ik wilde, althans dat dacht ik. Telefonisch contact opgenomen met Rehab. Bleek wel voorradig maar onder een andere kleuraanduiding. Werd prettig geholpen en onder de toezegging dat dat de juiste kleur was heb ik besteld en twee dagen later ontvangen. Alles tiptop in orde.

Mooie schoenen

Zitten lekker lopen goed. Kwaliteit is nog niet bekend.

Redelijk snelle levering

Makkelijk te bestellen. Redelijk snel geleverd. Mooie schoen, alleen de kleur is iets donkerder dan verwacht en foto is iets lichter van kleur lijkt wel, maar nog steeds een mooie schoen.

Klasse Schuhe

Habe mir mal wieder ein paar Schuhe von Rehab gegönnt, da ich absolut begeistert bin von der Qualität und dem trage Komfort dieser Schuhe. Auch dieser Schuh ist klasse. Er sieht sehr gut aus und lässt sich sehr gut tragen. Absolut ein Hinkucker. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk te bestellen en vlotte levering Top kwaliteit schoenen

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

onlinestore@rehabfootwear.com

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'