Laden reviews...
88 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews komt de hoge kwaliteit van de producten duidelijk naar voren. Levering is meestal snel en de klantenservice wordt positief genoemd. Sommige berichten gaan over retouren of beperkte voorraad, maar over het algemeen is de indruk positief en de pasvorm en comfort worden benadrukt.
Hele lichte schoen om te dragen en lekker warm. Fijne en goeie aankoop. Is het geld wel waard.
12 January 2026
Harrie Borgers
Eindhoven
Zeer tevreden, 1e paar schoenen was te groot, retour zenden goed gegaan en al eerder een maat kleiner ontvsngen. Dikke pluim
10 January 2026
Wilma
Asten
Geweldige mooie schoenen, de maat is komt overeen met de maat die ik heb besteld en zitten als gegoten, Daarbij een super snelle levering, gisteren besteld volgende dag in huis, ik zal er zeker mijn volgende bestelling gaan doen.
6 January 2026
A ten Hoope
Assendelft
Is al mijn 5de paar Rehab. Passen als gegoten. Nooit zo goede schoenen gehad als deze. Top merk, echt een aanrader!!’
5 January 2026
David
Genk
Besteld op 25/12 aangekomen op 29/12.
5 January 2026
Paul Lenaerts
Zutendaal
Ze moeten zeker nog even ingelopen worden maar wat een mooie schoenen. Snel binnen
4 January 2026
Ronald Doolhoff
Barendrecht
Tevreden
3 January 2026
R
Alkmaar
Snelle levering, schoen zit heerlijk. Ondertussen de betere vervanger van het merk wat ik jaren heb gedragen.
2 January 2026
Wilco vd Heuvel
Tuil
Owen Sue schoenen passen heerlijk om mijn voeten en vullen mijn kledingstijl perfect aan.
1 January 2026
Peter
Beverwijk
Fantastische schoenen en geleverd volgens afspraak.
Christian Tak
Kruisland
Het pakket is helaas nog altijd niet ontvangen. Wel heb ik van PostNL de melding gehad dat het geleverd is, maar heb het niet ontvangen. Het is ook niet bij een van de buren afgeleverd. Het is moeilijk om contact te krijgen met PostNL, maar heb inmiddels een mail gestuurd en via de chatbox een melding laten maken. Ik hoop dat het snel boven water komt. Hartelijke groeten, Bart Nolles
Bart
Rhoon
Top, zeer tevreden en prachtige collectie
Raf
Heist-op-den-Berg
Het zijn zeer mooie en degelijke schoenen van zeer goede kwaliteit en comfortabel om te dragen. Ben er zeer blij mee
Cyrilla
Heppen
Mooie schoenen, super snel geleverd en ze lopen heerlijk. Zijn het geld zeker waard .
29 December 2025
Marion van Rijn
Katwijk aan Zee
Heerlijk zittende schoenen van prima kwaliteit. Lopen heerlijk en zijn precies op maat.
27 December 2025
Rens
Hoek van Holland
In het verleden vaker een verrassingsbox gekocht tijdens de feestdagen bij Rehab. Nu zit er alleen een zeer bescheiden tegoedbon bij en de rest is het afvoeren van overtollige oude voorraad, waar je veel voor betaalt. Jammer...
Beveelt niet aan
20 December 2025
Wilfried
Asten
Beste Wilfried,
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Wat jammer om te lezen dat de adventbox dit keer niet aan je verwachtingen voldeed, zeker omdat je in het verleden positieve ervaringen met ons hebt gehad. Dat begrijpen we goed en vinden we erg vervelend.
De box wordt met zorg samengesteld als een verrassing met extra voordeel, en vinden het vervelend dat dit voor jou niet zo overkwam.
We nemen je feedback serieus en zullen dit meenemen in een eventuele volgende actie.
Snel geleverd,mooie schoenen.
13 December 2025
JP van der Horst
UTRECHT
Snelle levering, op 5 december, van mooie schoenen en gratis paar sokken.
13 December 2025
Annemarie
Hoofddorp
, is altyd zoeken voor goede schoenen voor mijn zoon. Maar deze schoenen zijn perfect. Hij loopt er goed op, zitten lekker, staan top..
12 December 2025
Jacqueline
Driel
Schoen is door hoogte nu nog pijnlijk in hiel. Door stevig materiaal moeten de schoenen eerst (pijnlijk) ingelopen worden. Alle vertrouwen dat dit goed komt.
11 December 2025
Peter Borger
Warnsveld
Na contact met klantenservice,omdat ik niet geheel tevreden was over de schoenen. Heb ik toestemming gehad om bij onze plaatselijke vakman De Vries schoenmakerij een advies cq kleine aanpassing te laten doen. Nu zitten de schoenen perfect. Dus super goede service, want ook de aanpassing is volledig door jullie vergoedt. Kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top
6 December 2025
Cees Heuvelman
Lekkerkerk
Mooie schoenen met een goede pasvorm en kwaliteit
Wim
Doetinchem
Inmiddels al 8 paar schoenen, ben er zeer blij mee. Lopen perfect, kwaliteit uitstekend.
Peter
‘s-Gravenzande
Duurde wat lang met de levering, maar ik kreeg snel antwoord nadat ik ernaar vroeg
Rik
Weert
Beste Rik, bedankt voor jouw feedback.
Zoals besproken per email was er vorige week vertraging bij Post NL door de grote hoeveelheid pakketten die zij te verwerken hadden ivm Black Friday. Helaas ligt dit buiten onze macht.
Ik zie dat het pakket inmiddels bij je aangekomen is. Hopelijk is alles naar wens!
Bestelling gedaan op 28 november en nog steeds niets ontvangen. Via tracking shop ook niets te volgen waar de bestelling zich bevindt. Mail gestuurd vanochtend maar geen reactie tot nu toe. Geen communicatie van de leverancier.
Beveelt niet aan
3 December 2025
J.
Westerbork
Beste Jan, bedankt voor de feedback.
Zoals ook besproken per email komt het soms voor (bijvoorbeeld in een sale periode) dat de webshop nog niet aangeeft dat een schoen niet meer voorradig is en er toch besteld kan worden. Helaas was dit bij jouw bestelling het geval. Omdat er net voor het weekend besteld was is de order pas na het weekend in blokkade gekomen en gezien.
Onze reactietijd is 2 werkdagen. We proberen altijd sneller te reageren dan deze termijn, maar in drukke periodes is dit niet altijd haalbaar.
Excuses voor het ongemak!
Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'
Verspycklaan 72a
2671CS Naaldwijk