Super kwaliteit, snel geleverd!

Pakket nooit opgestuurd en daarna niet meer beschikbaar

Mijn pakket is door een fout nooit opgestuurd en was daarna niet meer beschikbaar. De fout werd hiervoor mij mijn kloppende adres gelegd.. daarna was het artikel niet meer beschikbaar

Mooie schoenen

Mooie en kwalitatieve schoenen uitgekozen en op tijd geleverd. Top webshop.

Super snelle en correcte afhandeling

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis! Bij het bestellen van twee maten, heb ik bij het retourneren van 1 paar het bedrag netjes retour ontvangen.

prima snelle levering en mooie schoenen

Super de dag na het bestelling hadden we de schoenen al in huis en het zijn super gave schoenen

Prachtige, stijlvolle schoenen, correct geprijsd en snel geleverd.

Rehab wordt steeds meer mijn favoriete schoenenmerk zowel wat de sneakers als de klassieke herenschoenen betreft omdat ze kwalitatief zeer degelijk zijn en tegelijkertijd modieus.

Te duuur gekocht

Jammer dat ik de schoenen 2 dagen later met loting zag 50 -60 euro dus zal in het vervolg toch elders gaan kijken

Prima service en constante kwaliteit

Toch leuk dat een "gemiste kans" in de herhaling omzwaait naar een tevreden klant: m'n bruine Kurds met slangenprint zitten als gegoten.

Mooie schoenen, goede kwaliteit, betaalbare prijs

Mooie schoenen, goede kwaliteit en betaalbare prijs ( in vergelijk met paar andere kwaliteitsmerken)

Slecht het leer scheurt nu al

Slechte schoen voor zoveel geld bij de oogjes van de veter begint hij al te scheuren ik zou wel een paar andere willen.

Snelle en correcte levering

Vieze dozen !!!

Voor n merk als Rehab , kun je n klant geen doos toesturen met heel veel stof erop ( ook al is deze van de outlet ) deze doos was gewoon smerig !!!! Erg jammer

So soll Onlineshopping sein

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung, einfache Retoure, schnelle Rückabwicklung. Alles klasse. Schade, dass der Schuh zu klein war.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service, heerlijke schoenen

Binnen 1 dag waren de schoenen er. Prachtig leer en de perfecte pasvorm. Kortom heel fijn!

Snel in huis

Snel je bestelling in huis maar retour lang wachten op je geld,

Ik loop al jaren met fijne schoenen van Rehab.

Soms is er een merk wat lange tijd je aandacht blijft trekken en wat altijd een hoog pascomfort blijft geven. Rehab is dat voor mij wat schoenen betreft. Of het nu casual-, business schoenen of sneakers zijn, Rehab weet zichzelf steeds weer te overtreffen, gaat met de tijd mee met mooie materialen en pascomfort. Probeer het maar, je bent gelijk verkocht.

Alles bestens

Gute Internetseite, super Auswahl, Bestellfunktion einfach, schneller Versand, tolles Produkt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Onduidelijk

Schoenen besteld, volgens mij was er iets mee. Rare pasvorm. Liep helemaal naar binnen. Terwijl ik dit niet gewend ben van Rehab. Wilde terugsturen, geen retourticket in de doos aaanwezig. Geen telefoonnummer van klantenservice kunnen vinden. Mail gestuurd, wel toen retourticket ontvangen. Bij inlevering bij DHB’t Park, kreeg ik geen retourticket mee. Zou mail ontvangen. Niets gehad! Nu maar afwachten of ik het geld terug krijg

Prima ervaring. Omruiling van schoenen verliep perfect.

Prima levering etc, schoenmodel paste helaas niet fijn.

Kwaliteit en snelle levering

Zeer positief

Volledig voldaan aan onze verwachting in record tijd bezorgd

De schoenen en riem voldeden aan onze verwachting. De prijs vonden we overeenkomstig het product. Mooie kwaliteit. Tevens vlotte levering . Keurig verpakt. Super tevreden klant

Hele mooie schoen, echter vallen net wat te klein uit.

Ze vallen in de breedte net iets te klein uit.

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

onlinestore@rehabfootwear.com

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'