Snelle levering en mooie schoenen

Snelle levering en een mooie kwaliteit schoenen

Je krijgt wat ziet

Comfortabele schoenen met altijd een leuke print. Snelle verzending en niet veel onderhoud nodig. Ik ben fan!

Snelle levering en uitstekend product

De levering was snel en heel netjes ingepakt. Mooie en fijn dragende schoenen gekocht.

Tevreden klant

Zeer snelle levering, schoen voldoet helemaal aan verwachting.

goed en bijzonder, zelfde categorie als Floris van Bommel

maatvoering prima, afwerking prima, aantrekken en weglopen bijzonder schoenen uit Nederland die net zo bijzonder zijn als Floris tov de gewone Van Bommels

Supergoede service

Prachtige schoenen. Dag er op in huis.

Topkwaliteit

Prima dienstverlening

Snelle levering, mooie schoenen en kwaliteit

Super mooie schoenen, altijd goed verpakt. Afleveren op een afhaal locatie ging moeizaam. Het lukte deze keer niet. Vorige keer was het een adres ver van mn woning. Dat zo verbeterd kunnen worden. De schoenen zijn al van top kwaliteit.

Dikke 10 voor de prijs, snelle levering en seevice

Besteld en de volgende dag in huis

Top schoenen van onze buren!

Perfecte communicatie ook met retourneren.

great brand and outstanding products

I have been wearing Rehab shoes for years, I LOVE the brand and the slick design. The shoes last very long with the right care. The customer service is great, the online order and international shipping was hassle free. 10/10 points for the brand, quality, design and customer service

Mooie schoenen en uitstekende service

Voor de tweede keer rehab schoenen aangeschaft via officiele webshop. Zeer tevreden met zowel de erg mooi ontworpen schoenen alsook de service. Schoen werd toevallig afgeprijsd nadat ik ze besteld had. Kreeg keurig het verschil terugbetaald zonder enig probleem. Buiten dat een snelle levering en goede klantenservice. Schoenen hebben wel even inlopen nodig, dus verwacht niet dat er direct de hele dag op gelopen kan worden.

Bewertung

Sehr schnelle Lieferung, immer gute Qualität.

Mooie schoenen en ze zitten als gegoten

Snelle levering en heerlijke schoenen

een ware ontdekking

Mijn man vond geen schoenen die net wat meer uitstraling of een leuke twist hebben. Bij Rehab was hij meteen verkocht: mooie kwaliteit, net iets anders dan het gangbare aanbod, goeie service. Wij zijn fan!

Handige en overzichtelijke app, gevarieerd aanbod

Vlotte afhandeling, ben alleen geen fan van DPD bezorging, zou liever PostNL nemen maar dat is persoonlijk. Maat van de sneakers klopte, heel fijn.

Höhe Qualität und 1A Service!

Schon lange Jahre Kunde. Sehr schönes Design, Langlebige Qualität und sehr guter Service! 150% Weiterempfehlung!!!

Klantvriendelijk

Reeds aantal keren een paar schoenen gekocht bij Rehab Footwear. Prima ervaring, zeer klantvriendelijk, de schoenen zijn van topkwaliteit en passen mij als gegoten. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Één keer waren de schoenen niet wat ik ervan verwacht had (kleur en model) maar geen probleem met retourneren en vriendelijk mailcontact gehad met Rehab. Kortom prima service en zeer klantvriendelijk.

Snelle bezorging

Fijne webshop en snelle bezorging

Top schoenen top service, snelle reactie

Snel geleverd, goede kwaliteit en snelle en vriendelijke reactie op vraag.

Sehr gute Qualität uns Passform!

Auf der Suche nach Schuhen, die nicht unbedingt den Mainstream abbilden, bin ich zu Rehab gekommen. Mein erster Versuch war nicht so gelungen, die Schuhe waren mir zu groß. Dank des einfach Umtauschprozesses erhielt ich zwei neue Ersatzexemplare und die passten vom ersten Moment an hervorragend. Die Verarbeitung ist exzellent und die viele Kleinigkeiten machen sie zu wirklichen Schmuckstücken, die nicht jeder trägt. Nun bin ich gespannt, wie die Haltbarkeit ist. Der Service ist prima, der Kontakt war immer freundlich und kompetent!

Perfecte levering

Perfecte leveerring voldoet aan de verwachtingen.

Still have not received the order

Very poor delivery service

Top👌

Geweldige klantvriendelijkheid en een super snelle levering

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'