Verlost

Rehab heeft precies de schoenen die ik zoek, na heeeeel lang zoeken. Maat 44 altijd perfect passend. Altijd mooi.

Bijzonder mooi vormgegeven pantoffels!

Ruime keuze mooi design snelle levering Uitstekende service Perfecte pasvorm

Een goede service.

Ik beoordeel Rehab met een zeer goed vanwege de goede service en de fijne communicatie.

prima bedrijf

na 3 dagen had ik de bestelde schoenen keurig verpakt in huis.

Goede service en goede kwaliteit.

Nieuwe schoenen besteld, kreeg gebruikte showroom model schoenen.

Als je nieuwe schoenen besteld, stuur dan ook nieuwe op!

Des chaussures qu'on rêve de porter @

Aucuns problèmes pour commander mes chaussures et en plus une bonne réduction. J'ai commandé mes chaussures le 23 décembre 2019 et je ne les ai toujours pas reçues le 03 janvier 2020 . Ce transporteur est nul zt ce n'est pas la première fois que j'ai des problèmes avec eux CHANGER DE TRANSPORTEUR !

Toller Service

Alles gut sehr schnell sehr pünktlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie en fijne schoenen.

Goede service en vlotte levering. Wel vreemd dat het aanbod op de app niet hetzelfde is als dat op de website.

Prima product alleen trage levering van zending

Na plaatsen vd bestelling duurt het even voordat je het ook echt hebt

Super schoenen!

Mooie sneakers die fijn zitten! Ik kom hier zeker terug,heb inmiddels 3 paar...

Bestelling van veters na meer dan 1 week nog niet ontvangen

DPD transport zou zich op maandag 16 december aangemeld hebben - er was nochtans iemand thuis. Kon gemakkelijk in de bus gestoken zijn. Pakket je zou op afhaalpunt in Waasmunster beschikbaar zijn vanaf dinsdag 17 december. Afhaalpunt is op meer dan 10 km van mijn huis. Op vrijdag 20 december langs gegaan op afhaalpunt. Pakketje was niet te vinden … Via mail gevraagd om dringend een nieuw pakket te sturen. Kreeg als antwoord dat het pakket waarschijnlijk terug gestuurd is, en dat ze wachten tot het pakketje terug is, en ze het dan opnieuw zullen sturen … ?!

2e keer, weer heel goed

Heel makkelijk, heel fijn, prima gegaan weer allemaal

Mijn man is al jaren heeel erg tevreden over Rehab schoenen en de firma die ze levert. Heeft laatst alleen een paar gehad in dezelfde maat die hij altijd heeft, die groter uitvielen. Loopt niet lekker.

Goed geholpen bij defect product.

Goede service en bereikbaarheid

Zoals altijd, snelle levering en een perfecte pasvorm.

De schoenen zien er prima uit

Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen, ik hoop dat ze lang goed blijven.

Alles Top

Tolle Ware und schnell geliefert !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima schoenen

Ik denk dat dit mijn 5 paar schoenen al zijn. Altijd goed en van deze tijd.

Goede levering zonder problemen

De schoenen zijn perfect goed verpakt Dit was mijn eerste keer dus veel ervaring is er nog niet

Super product

Voor mij de beste schoenen. Alleen stond vermeld bij de beschrijving, uitneembare zool, was vastgelijmd

Super schoen

Altijd leuke schoenen, mooie afwerking en zitten heerlijk.

Super!!!

Mooie schoenen, leuke prijzen en een snelle levering.

complete ontzorging van een schoen die je graag wilt hebben

Zien, kopen en binnen krijgen

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'