Wat goeoeoeoed!!!

Goede service!

Kwalitatief zeer goede en originele schoenen

Prachtige originele schoenen die direct goed zitten en fijn lopen. Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit weer

Wat een prachtige schoenen, perfecte pasvorm en superstrakke levering.

Fijne schoenen met een super mooi design. Perfect passend en superfijne service!top!

Prachtige schoenen, maar net niet af

Rehab maakt prachtige schoenen, en ze lopen ook lekker. (wat ook belangrijk is). De levering is snel, alleen mis ik in de doos een stukje nazorg, iets wat je in de winkel wel wordt verteld, maar online is dat nu eenmaal niet. "Hoe verzorg ik mijn schoenen zodat ik er lang plezier van heb, en dat ze mooi blijven"

Mooie schoenen en alles goed geregeld

Fijne ervaring

Schnelle Lieferung, tolle Übersicht im Shop

Schnelle und einfache Handhabung im 9nline Shop.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima. Schoenen mooi en van goede kwaliteit en levering snel.

Erg tevreden over produkt en service

Het is een goede klantenservice

Prima schoenen

Schoenen zitten altijd perfect en lopen lekker.

Top service!

Ik had een klacht over een scheur aan de achterzijde van rehab neal croco. Uit coulance kreeg ik 50% korting op nieuw paar rehab schoenen. Top geregeld en door zulke service blijf ik ook groot fan van het merk. Maar bovenal door de mooie en fijne schoenen!

uitstekend!

Snelle levering en een uitstekend product met juiste pasvorm!

Tevreden!

Mooie fashion schoenen en snelle levering

I have not received anything yet

I ordered shoes on 11/29 and still have not received them. My experience so far has not been positive although I have ordered in the past and the shipment was successful

Mooie kwaliteit

Reheb bied een mooie kwaliteit de schoenen zitten over het algemeen goed, alleen het lage model welke ik laatst heb ontvangen wijkt qua draag comfort af van de eerder bestelde model

Wat een unboxing experience! Thanks Rehab.

Supersnel geleverd en alles ziet er zeer verzorgd uit. Het straalt aan alle kanten kwaliteit uit. Presentjes in de schoenendoos zijn ook erg leuk bedacht.

Oké

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Origineel chocolade letter in de schoen tijdens de sinterklaas periode.

Bestellvorgang und Lieferung waren sehr transparent und zügig.

Dass die mir in Dark Blue gelieferten Schue nicht gefallen, ändert hieran nichts.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voor de gek gehouden

Dag Karin bedankt voor je bericht gezien de strategie achter de marketing campagne niet geheel een verassing. Kun je mij uitleggen hoe het kan dat als ik binnen een half uur naar lancering een product bestel en betaal dat deze niet leverbaar is ? Is dit niet een schoen die speciaal voor Black Friday in de verkoop is gezet ? Ik heb de app gedwonload en gewacht en hier veel moete voor gedaaqn en ben niet blij met het feit dat de schoen niet leerbaar is. Een goede opossing zou zijn om een goed alternateif te bieden voor het zelfde bedrag. En niet een oplossing van Euro 25,- een klant die al heel wat jaren met jullie schoenen loopt mag wel wat meer verwachten

deze schoenmaat 44 past minder dan de andere Rehab's

Deze Croco schoenen gekocht met dezelfde maat als ik altijd van Rehab heb. Ik kan er met moeite en met schoenlepel ook erg lastig inkomen en ze zitten veel strakker als de andere Rehab's (die overigens ook vrij nieuw zijn). Is de pasvorm veranderd? Is de maat erop verkeerd? Ik ben nu niet zo happy. Heb ze nog niet buiten gedragen en staan nog apart.

Als vanouds

Als vanouds

Goed product plus vlotte afhandeling!

De betaling via de cc verliep wat moeizaam, maar dat was niet de schuld van Rehab.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'