Fast and efficient

fast & efficient

Goede service lekkere schoenen

Goed advies op de site, snelle levering, loop je zo op weg

Levering: Snel en compleet

Aanbieding besteld online op rehab webshop. Snel en compleet geleverd. Helemaal tevreden.

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

Zeer mooi en goede kwaliteit! Snelle levering

Great shoes, but please allow for selecting delivery to pick-up locations during ordering process!

See above!

Super service!

Schoenen retour gestuurd en heb een maatje groter ontvangen. persoonlijk contact via mail, hartstikke fijn!

Snelle levering van geweldige schoenen!

Besteld en snelle levering! Door uitleg van de maten op de site meteen de juiste maat gekregen. Helaas heeft de postbezorger de schoenen in de papiercontainer gedaan!

Mooie schoenen

Snelle levering van mooie schoenen

Stijlvolle unieke schoenen

Ik heb reeds veel complimentjes gekregen voor de schoenen die ik draag. Uniek!

Super !

Ik kan niets anders zeggen als : Rehab Footwear is GEWELDIG. Waanzinnige schoenen en als bedrijf aan super service. Als je een probleempje hebt wordt dit zeer klantvriendelijk opgelost. Ik had een paar schoenen met een klein mankement ( kan altijd gebeuren ), voor de oude schoenen bij Rehab waren had ik de nieuwe al ontvangen.TOP

Nog geen ervaring.

Ik kan u er nog geen antwoord op geven want ik heb de schoenen nog niet. DPD heeft ze bij een ophaalpunt in Meppel staan en ik woon zelf in Emmen(dat is 50km bij mij vandaan) . Ik ga morgen contact opnemen met DPD. Niet eens een kaartje in de brievenbus maar via de mail een bericht dat ze in een afhaalpunt zijn. Ik word hier niet zo vrolijk van want ik heb ze vrijdag nodig voor een optreden. Mvg Cees Grol

Goede klant afhandeling en mooie producten.

prima, tenminste, als ik snel andere schoenen krijg

schoenen werden snel geleverd, maar de kleur viel erg tegen, dus ik wil ze ruilen. terugbrengen is makkelijk,

Top schoenen

Ik heb 5 paar schoenen van Rehab Het zikn echt top schoenen

Mooie schoenen voor een leuke prijs

Door mijn zoon ontdekt en sindsdien mijn vaste leverancier

Prima volgens afspraak snel en goed!

Prima geregeld

Mooie schoenen, levering super snel en ze lopen heerlijk.

Voor mij is Rehab het favoriete merk. IK heb inmiddels drie paar. Dit zijn mijn eerste Rehab sneakers.

Prima, top en snel geleverd

Makkelijk besteld en de volgende dag al geleverd

Prima verlopen

Vlotte levering tegen prima prijs

Mooie kwalitatief goeie schoenen die fijn lopen.

Super Service und sehr schnelle Lieferung

Sehr schneller Versand und top Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zoltan sue dark grey and Nizah dark grey

Hi, I would like to share my point of view about my order of two pair of shoes. The quality is 10/10 Comfort is 10/10 Style is just handsome 10/10 It's the first time I post a feedback. I more the happy. Looking forward to buy some classic shoes If your a looking for some shoes, rehab footwear is the choice to go with. Best regards Miguel

Verzending helaas met DPD

Prima bestelling en afhandeling. Helaas gaat de verzending via DPD wat weer de gebruikelijke slechte aflevering geeft.

Rehab maakt de perfect schoen!

Niet alleen een hele fijne schoen om te dragen, maar ook een stijlvolle schoen met net dat tikje meer! Steeds weer zo tevreden.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'