Alles hat prima geklappt

Guter Service und sehr gute Qualität; der Verlauf der Bestellung und Lieferung war problemlos. Ich werde gern wieder bei Rehab bestellen.

Zeer goede service en levering

Bij alle vragen, leveringen ten volle tevredenheid geholpen en opgelost.

Snelle service. Product exact zoals op de website.

Positief.

Mooie kwaliteitschoenen en snel thuis geleverd

Weer een paar bijzondere kwaliteitsschoenen van rehab. Ik heb diverse paren en ben er blij mee. Ze zijn nog duurzaam ook!

Top service en top schoenen

Top schoenen

Positieve ervaringen tot nu toe

Super en snelle levering

goede service snelle levering en ik ben al jaren lang fan en tevreden over de Rehab schoenen kwaliteit er van en het loopcomfort

Mooie schoenen, prima pasvorm, duidelijke website en snelle levering

Mooie schoenen, prima pasvorm, duidelijke website en snelle levering

Durchweg positiv

Ich trage sehr gerne Rehab Schuhe. Leider muss ich immer wieder bestellte Ware zurückschicken, weil die Schuhe nicht passen, obwohl die richtige Größe gewählt wurde. In ihrer Kollektion gibt es nämlich breitere und schmalere Formen, die man allerdings auf dem Foto nicht erkennt. Vielleicht sollten sie die Beschreibung um diese Information ergänzen. Noch besser wäre es natürlich, wenn sie beide Modelle anbieten würden. 2. Was halten sie von einem Reparaturservice. Die Holzkohle sieht schön aus, bis man an eine Treppe oder sonst irgendwo anstößt. Kleinere Ausbesserungen würden dem Schuh einen neuen Glanz geben. Viele Grüße Dr. Fedai Özcan

Top !!!

Mooie schoenen, goede kwaliteit en super snel geleverd! Mijn adres voor goede en mooie schoenen.

Prima service en kwaliteit

Schoenen besteld. Netjes geleverd echter niet goede maat. Direct om kunnen zetten naar andere maat. Deze ook snel geleverd. Schoenen zelf zitten prima. Fabricage en uitstraling van hoge kwaliteit.

Uitmintend

Product binnen 48 uur bezorgd, via trac&trace kon ik pakketje volgen, product voldoet aan mijn wensen

Mooi gemaakte stevige schoenen. Op tijd bezorgd

Positieve ervaring

Gern wieder :-)

Prettige service en goede kwaliteit

Efficient delivery

I am in France, i received m'y d'hôtes 3 days after ordering. It's very quick

Goede service, retour is gemakkelijk

Zie hierboven

Excellenter Service

Hier kauft man nicht nur modisch aktuelle Schuhe in hoher Qualität. Auch der Service ist ausgezeichnet. Bei Fragen zu Produkten gibt es schnell eine kompetente Antwort. Probleme nach dem Kauf werden kundenorientiert und problemlos geregelt. So wünscht man sich einen guten Händler.

mooie schoenen van een mooie kwaliteit

positief

Absolut just in time...respect!

Erstbestellung war einfach klasse ausgeführt...

Ik wacht af

Ik heb dit merk schoenen voor de eerste keer. Ik draag ze nog maar kort. Ik ben de schoenen aan het inlopen. De achterrand doet pijn. Ik denk dat dit tijdelijk is. Het is nog veel te vroeg om een goede beoordeling te geven.

Alles volgens afspraak

Bestelling, levering en product geheel naar tevredenheid.

Great

Love the brand

Altijd goede schoenen. Alleen jammer dat er dit keer geen kaartje bij zat.

Mooie schoenen, jammer dat ik er mee naar de schoenmaker moest. Koste me €10. Er zaten vervelende

Stiksels op de pees. Tot bloedens toe. Nu opgelost gelukkig

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'