Prima schoen modieus en origineel ontwerp

Ik merk dat de Sascha schoenen al een soort gelijk concept op de markt brengt (bijna nageaapt). Ik ga voor het originele merk.

Mooie goede herenschoen met een eigen smoel!

Ik ben zeer tevreden over Rehab,niet voor niets 7 paar thuis staan. Mooi Nederlands product!

Schoenen nu 1x 1 dag gedragen. Van te voren niet aangehad. Maar totaal geen zere voeten gekregen. Dan zijn de schoenen van goede kwaliteit.

Super mooie comfortabele sneakers

Heerlijke comfortabele sneakers die er ook nog eens top uitzien!

Zit als gegoten !

Voor mij ideale pasvorm met extra s, modieus

Superaanbieding

Superaanbieding, verhoogd interesse in het merk , dit ook door gegeven aan andere. Traject verzending / levering zou verbetert kunnen worden.

Super schoenen!

Goede schoenen, mooie materialen. De sneakers mogen van mij nog wel iets bijzonderder, aparte patronen en kleuren. En bij de laatste bestelling ontbrak het "persoonlijke" briefje. Dat was altijd wel een leuke toevoeging aan de bestelling.

Mooi klantvriendelijk bedrijf

Persoonlijke benadering

Prima klantenservice en super mooie schoenen

Prima klantenservice en super mooie en fijne schoenen

snelle levering, riem is goed

de riem is wel off white maar wel wat aan de donkere kant

Prima en fijne schoenen

Heerlijke schoenen lekker stevig en toch hip

Snelle reactie nav mijn vraag

snel vriendelijk en goed

Omdat ik al meerdere Rehab schoenen naar tevredenheid gehad heb of nog heb, had ik besloten weer voor dit merk te gaan. Daarom had ik 2 paar van dezelfde schoenen besteld in verschillende maten. Het juiste paar schoenen gehouden en het andere paar retour gestuurd. Levering was snel, retour zenden gemakkelijk en ik kreeg binnen enkele dagen een vriendelijk mailtje dat de retourbetaling zo snel mogelijk plaats zou vinden wat inmiddels ook gedaan is.

Oké

Alles prima in orde👍

Snelle service en top schoenen!

Goede en snelle service van top schoenen!

Bijzondere goede ervaring. Ik heb regelmatig telefonisch contact gehad. De dames zijn heel attent. De moeite die men doet is verfrissend. Ook de afwikkeling van de retourzending was prima.

Mooi product

Jammer dat ik niet wist waar het afgeleverd was. Geen briefje achtergelaten door bezorger.

Mooie schoenen, snelle levering

Top, via de sale schitterende schoenen gekocht in mijn maat. Afhandeling en communicatie is super! Levering was snel!

Prima bedrijf, fijne schoenen.

Prettige service, fijne schoenen met goede prijs/ kwaliteitverhouding.

Ontvangen wat is besteld.

Snelle en correcte levering

Vlotte verzending, mooie schoenen

Bestelde artikel bleek achteraf niet op voorraad

Artikel was er niet meer. Wel vriendelijke mail met een goedmakertje. Wel goed afgehandeld, dus. Geen reden om niet weer terug te komen.

Top schoenen, top service!

Uitstekend!

Rehab schoenen zitten als pantoffels. Super!

Uitstekend, maar...

Ik mis de handgeschreven kaartjes van Karin die altijd bij de schoenen zaten!

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'