Mooie schoenen

Snel geleverd.

Top product

Perfecte pasvorm. Prachtige kleurencombinatie en super kwaliteit.

Uitstekende webshop

Uitstekende service

Positieve ervaring

Beste schoenen ooit

Snel geleverd, fijne schoenen

Sinds ongeveer een jaar draag ik vooral schoenen van Rehab. Ik heb een lastig maatje en toch voldoende keuze. Scherpe aanbiedingen en een prima prijs kwaliteit verhouding.

prima service voor mooie schoenen

na een zoektocht voor mooie sneakers ben ik geslaagd bij Gehad die een paar mooie en degelijke sneakers in de collectie hebben.. Levering was prima op tijd.

Top, service en goede communicatie met de backoffice!!

Fijne sneakers en mooie collectie

Karin is klantgericht ( luistert goed, vraagt door en denkt mee) en deskundig

Zoals het moet

Correcte levering van de schoenen en goed verpakt

Top kwaliteit met een superservice

Rehab heeft top kwaliteit schoenen met een mooi design. De klantenservice staat ook altijd voor je klaar, mocht er iets zijn.

Im Rehab(ilitated)

Geweldige schoenen zitten goeden zijn modieus.

Bestelprocedure niet vlekkeloos

Zojuist schoenen besteld maar na de keuze om mijzelf te registreren is de winkelwagen leeg en moet ik opnieuw beginnen met bestellen. Volgens mij kan dat anders. (i.m.h.o. beginners IT-fout)

Snel en netjes

Schoenen waren snel binnen, de maat was helaas te klein, heb ze teruggestuurd en wacht nu op een maat groter

Goede aanbieding, netjes geleverd

Mijn bestelling is naar tevredenheid geleverd en ik ben blij met mijn nieuwe sneaker!

Goed product en snelle levering

Weer eens een paar Rehabs besteld voor mijn collectie. Zoals altijd een goed product en snel geleverd.

Goede schoenen

Ik ben zeer tevreden over de Rehab schoenen. Vind ze wel vrij duur. De aanbiedingen zijn vaak een uitkomst!

Super schoenen, Rehab! Ik heb nu een 5 of 6 paar allemaal super

Prima service, mooi product

De besteding werd netjes op tijd geleverd. Het product is mooi. Ik werd goed op de hoogte gehouden

Shoes and service great

I have seven pairs of your shoes, all very well made and comfortable.

Super bedrijf!

Ik heb eerder al een paar mooie Rehab schoenen gekocht. Dit naar volle tevredenheid. Nu heb ik ook een paar slippers gekocht. De slippers zijn mooi, goed afgewerkt, fijne kwaliteit leder en snel bezorgd. Kortom, Rehab is mijn favoriete merk tot nu toe!

Prima service, levering duurde alleen wat lang!

Goed contact met de klantenservice gehad. De juiste zooltjes waren er niet bij en daar moesten we op wachten. En dat duurde mij een beetje lang. Verder helemaal prima.

mooie schoenen

heb een goede ervaring, maar paste ze niet, voeten zijn erg breed, dus alles terug gestuurd, helaas!!

snelle afhandeling goed verpakt.

Snelle afhandeling goed verpakt

Gewoon goed!

Goede producten Geweldige service!

Top! Snelle levering en keurig verpakt!

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'