Pluspunten

snelle levering, keurige verpakking

achteraf betalen

Pluspunten

Snelle service, duidelijke communicatie en zeer goede kwaliteit schoenen

Pluspunten

Wederom een prachtige collectie!

Teveel verplichte velden bij bestelling.

Pluspunten

Probleem met levering via DPD prima opgelost met stuk persoonlijke aandacht door Karin van de klantenservice. Hierdoor heb ik gelijk nog een paar rehab schoenen besteld!

Levering via DPD vond ik persoonlijk niet zo'n goede keuze.

Pluspunten

Elk seizoen weer verassende leer prints! Indien klachten wordt er voor een passende oplossing gezocht.

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling. Goede communicatie over niet te leveren product. Extra aardigheidje bij nieuwe bestelling toen deze langer op zich liet wachten.

Vreemd dat ik een product kan bestellen terwijl deze daarna niet leverbaar is.

Pluspunten

Goede kwaliteit en mooie schoenen

Verzending door dpd kan beter

Pluspunten

Super degelijke schoenen. Normaalgesproken verslijt ik schoenen binnen een paar maanden. Hier doe ik zelfs een jaar mee. In het laatste paar was mijn zool niet goed gelijmd ( kan natuurlijk gebeuren ) dit werd keurig opgelost doordat ik de oude terug kom sturen en geld terug kreeg. Daarbij kreeg ik een kortingscode van 25,- voor het ongemak! Dan weet je toch waar je voor je schoenen moet zijn!!

De lijn met speciale modellen die ik erg gaaf vind, beschikbaar maken in maat 43

Pluspunten

Mooie schoenen met uitstekende pasvorm. Ik draag sinds kort Rehab, hoef ze nooit te passen en kan mijn maat gewoon van internet bestellen. Ik krijg lovende complimenten; zooo dat zijn leuke schoenen, das n mooie schoen etc.

Ga zo door. Trouwens weer n super mooie voorjaars/zomer collectie, TOP.

Pluspunten

Fantastische schoenen en prima service

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik ben goed geholpen. De uitgekozen schoenen ontving ik twee dagen later.

Pluspunten

Levering nog sneller dan verwacht. Product voldeed volledig aan verwachting.

Pluspunten

Goeie site, snelle levering, goeie service

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen

Sneller een retour zending verwerken

Pluspunten

Tijdens ABN AMRO tennistoernooi in Rotterdam nu eindelijk overstag gegaan voor die leuke schoenen. Betaling aldaar gedaan en binnen enkele dagen werden de schoenen keurig geleverd. Helemaal top !

Niet dat het bedrijf er iets aan kan doen maar bij het passen werd mij een kleinere maat aanbevolen omdat mijn "gewone maat" schoen wellicht te groot zou uitlopen. Nu heb ik de kleine maat schoenen die ondanks veelvuldig uitlopen krap blijven. Best jammer en heb eigenlijk spijt. Heeft u nog tips?

Pluspunten

Geweldig mooi design, super comfortafel en draagbaar. Heel klantvriendelijk in de dienstverlening van de webshop.

Blijf zoals jullie zijn, onderscheidend in regelmatig nieuw design.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas

Voor 160 euro verwacht ik wel dat de schoenen langer dan 1 maand meegaan. REHAB THOMAS II LIZARD scheurt zowel als het rubber in de zool als het uper leer. Levensgevaarlijk, al 3x lelijk gestruikeld. Nog geen jaar later ga ik ze maar weggooien. De winkel in Arnhem wil niets voor mij doen. Ik heb namelijk geen bonnetje meer. Maar wel een fancy lidmaatschapskortingpasje? Zinloos dus. Op Facebook wordt niet gereageerd op mijn klacht. (bijna jaar geleden) Slechte klantbinding jongens.

Pluspunten

persoonlijke benadering, kennisgemaakt met het merk tijdens een tennis evenement. Vlotte en nette afhandeling bestelling.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'