4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Goede producten en gebleken goede service

Voor mij geen

Pluspunten

Alles netjes via mail terug te vinden(track&trace) Tijdig op afspraak geleverd

Pluspunten

Goede communicatie

Niet

Pluspunten

- Goede service en levertijden - Mooie producten van hoogstaande kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen

Kwaliteit van de zolen. Ze harden te snel uit en scheuren. (Omdat de schoenen nog maar een half jaar in gebruik waren, maar al een bijna een jaar in ons bezit, heeft Rehab uit coulance een tegoedbon gestuurd van 50% korting)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beter de bestelde spullen controleren, 2 keer schoenen besteld en steeds verkeerde twee verschillende kleuren geleverd.

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Tolle Schuhe!!!

Verbesserungspunkte

Bitte eine Bestellung für Kunden in Österreich vereinfachen. Für Deutschland ist das gut möglich (gratis), Österreich ist hingegen deutlich teurer. So macht der Einkauf keinen Spaß.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product

hoge verzendkosten voor 1 paar veters ! Kwam nu gewoon door de brievenbus, met een vrij dik reclame boek erbij ! Had liever minder verzendkosten betaald,

Pluspunten

zeer snelle levering zeer goede service

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie op de mail.

Kwaliteit schoenen, 2 keer retour gestuurd vanwege productiefouten, ondanks beloofde controle toch niet ok. Daarnaast eerder schoenen teruggestuurd vanwege snel verkleuren. Voor deze prijs verwacht ik een hoge kwaliteit schoenen en dat blijkt helaas niet zo te zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten en goede levering van de bestelde schoenen.

Ik vond de black friday aanbieding redelijk teleurstellend. Toen ik eind van de middag wilde bestellen stonden er slechts schoenen met maat 47, geen idee of dit de gehele dag zo is geweest. resultaat is in ieder geval dat ik de schoenen die ik wilde bestellen niet heb gekocht.

Pluspunten

mooi en degelijk vakwerk. Steeds antwoord op vragen.

De verzending door DPD vind ik niet optimaal. Als je niet thuis bent (en dat komt nogal eens voor als je werkt), wordt je pakket niet bij buren afgegeven, maar moet je dat gaan ophalen in een dorp verderop. Dat is tamelijk onhandig. Ik zou liever een andere bezorger hebben.

Pluspunten

communicatie

ken er geen

Pluspunten

Snelle levering en keurige afhandeling.

Pluspunten

Tip: koop nooit rehab footwear. Zodra je dat doet ben je 'hooked' en heb je binnen de kortste keren een heuse verzameling fantastische schoenen. Ik had laatste een paar veters dat stuk was en kreeg meteen een nieuw setje opgestuurd. Kwaliteit en service. Deze woorden worden tegenwoordig vaak gebruikt maar niet vaak waargemaakt. Rehab doet dit wel!!

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site alles word netjes afgehandeld

Pluspunten

Snelle service. Perfekte pasvorm

Voor regelmatige klanten die via de webshop kopen zou een klantenkaart een stimulans kunnen zijn om meer te bestellen Een klantenkaart kan bijv.recht geven op een bepaalde korting als een min.aankoopbedrag is bereikt. Verder kan overwogen worden om de vaste klant een pre-buy te geven maw een nieuw model kunnen aanschaffen voordat de modellen in de vaste winkelverkooppunten liggen. Normaal zou een webaankoop voordeliger moeten zijn dan een aankoop via een vast verkooppunt.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Betrouwbaar. Ik bestel al jaren schoenen bij Rehab.

Pluspunten

Mooi product, en geweldige service. Je hebt het gevoel dat je persoonlijk wordt geholpen.

Nog meer mooie schoenen maken, die vooral heel lekker lopen

Pluspunten

Goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel goede aanbiedingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

None

There is need to check all shoes before posting. The shoe had dents or stretches inside. Was not happy

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'