Pluspunten

Goeie site en duidelijk

Ik heb met de track en tracecode mijn pakket niet kunnen volgen bij DLP het pakket was er ineens

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Ik had een set aanbieding besteld: schoenen, onderhoudsset en riem. De riem was helaas niet meer leverbaar. Kreeg keurig een mail. Ze hadden voor mij uitgezocht waar ik de rien nog wel kon bestellen en kreeg netjes geld terug. De onderhoudsset mocht ik alsnog houden.

Pluspunten

nette vlotte levering

Pluspunten

Hebben prachtige schoenen, met een mooie uitstraling. Goede pasvorm

Schoenveters wat in schoenen zitten ook los verkopen. En schoenzool slijt snel. Ik draag een paar schoenen dagelijks. Naar kantoor, en hakken laten lappen. Stikwerk zool/leer is nu geplakt. Terwijl schoenen pas 1,5 jaar oud is.

Pluspunten

ze doen wat ze beloven goede service klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, retour zendingen snel verwerkt

Misschien de verpakking voor het verzenden. De schoendoos was beschadigd voor het bij ons aankwam doordat dit in een plastieke verpakking zat

Pluspunten

Geweldig mooie schoenen en prima service.

Geen, gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Super vriendelijke hulp en contact omdat ik zat te stuntelen op internet

Pluspunten

Zoals het hoort

Maat 40 snel uitverkocht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle verzending, en mogelijkheid tot het leveren bij een post NL punt! Veel variaties in schoenen

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van bestellingen.

Pluspunten

Topbedrijf, ik heb zojuist mijn eerste paar Rehab schoenen besteld. Snelle levering en ik kreeg er een leuk handgeschreven kaartje bij van een medewerker. Met de bestelde schoenen ben ik uiteraard ook superblij! Zeker een aanrader!

Pluspunten

orginaliteit, kwaliteit (materiaal en pasvrom)

Ik heb schoenen besteld met wol (fur). Ik heb al een paar nolans met maat 43. Dus ik dacht dezelfde maat te bestellen. Ook omdat op de maattabel staat, tussenmaat - kies maatje kleiner. Voor de schoen met wol gaat dit dus niet op, resultaat te kleine maat, retour zending met vraag om maatje groter. Hierdoor extra handling kosten (voor klant en jullie), product te laat.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Ein toller Schuh. Ich hatte ihn mir bereits in blau und grau bestellt. Da die Passform und das Aussehen top sind, habe ich ihn auch in dunkelbraun geordert. Schnelle Lieferung. Gruß an Karen für Ihre netten Kärtchen, die den Schuhen immer beigefügt werden.

Pluspunten

Bedankkaartje

Pluspunten

alles is zeer prettig verlopen. vanaf de bestelling tot en met de bezorging.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdje terug ontdekt, nu al 3e paar aan het dragen. Ze zijn mooi afgewerkt zitten lekker en blijven bij mij relatief lang goed. Zeer tevreden dus.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'