Fijne supersnelle service

Supersnelle service, Zondag avond besteld, Maandag in huis. Zo moet dat.

Mooi assortiment en een snelle levering

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering en duidelijke communicatie. Artikel goed verpakt en goede kwaliteit.

Snelle levering.

Goede en vlotte levering

Super geweldig en nog snel ook

Binnen 24 uur hele mooie schoenen aan mijn voeten!

Snelle levering, TOP!!!

Top!!!

Great shoes

Big variety of comfortable trendy shoes; many colours and styles to choose upon; and also business shoes are comfortable to use

Snelle levering en product voldoet aan de kwaliteit

Mooie schoenen,snel verzonden.

Beau van Erven dorens schoenen besteld,snel geleverd

Goeie collectie en de bestelling werd de volgende dag al geleverd!

Mooie schoen van baeu

Snel geleverd, netjes verpakt

Super snelle levering. Goed verpakt. Mooie schoenen.

Prima service!

Bestelling wordt snel en goed ingepakt geleverd! Helaas voor ons moest het pakket ook weer retour. Ook dat is super simpel. Duidelijke instructies en retourlabel al aanwezig!

Top geregeld!

De ene avond ‘s avonds besteld en de volgende dag al geleverd! Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant van Rehab!

Prachtige schoenen, lopen heerlijk. Gelijk de bij passende riem gekocht. Maakt het plaatje compleet.

Super snel geleverd van topkwaliteit schoenen

Al sinds mijn eerste aankoop top!

Mijn eerste Rehab schoenen kocht ik in 2016. Sindsdien meerdere gekocht en vanaf 2020 ook sneakers erbij gekocht. Een keer een kapotte schoen gehad en toen was de service uitstekend. Er zullen nog wel een paar paren bij komen in de aankomende jaren.

Snelle levering !!!

Perfect !

fantastisch

Zaterdagmiddag een bestelling geplaatst en maandag erop voor de middag in huis. supersnel dus!! erg fijn.

Mooie schoenen

Hele mooie schoenen, zitten lekker en keurig snelle levering via de webshop. Inmiddels meerdere paren van dit merk.

Ik heb de schoenen terug gestuurd, maar dit was goed geregeld. Ik heb later in een winkel in Leeuwarden alsnog schoenen van Rehab gekocht

Ik bestel vaker bij Rehab. De levering is altijd snel en als je een vraag of klacht hebt wordt je keurig geholpen. Top!

Snelle en accurate afhandeling

Alles op tijd ontvangen, één product teruggestuurd en het geld stond snel weer terug op de rekening.

Zoals ik al jaren van Rehab gewend ben: prachtige, originele en betaalbare schoenen en met een uitstekende afterservice.

Top schoenen, top service!

Snelle levering, snelle (gratis!) omruilservice en daarna weer snelle levering!

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'