2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen is eenvoudig.

Pakket wordt geleverd via een vage vervoerder. Kan niet afleveren op een post nl pick up point. Ik was niet thuis en moest het pakket 2 dorpen verderop gaan halen in een witgoed winkel. In welke tijd leeft Rehab!?

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteit zoals op website

vooralsnog geen

Pluspunten

ik vind dat jullie geweldige schoenen maken. De leukste en mooiste schoenen die ik ooit heb gehad en de kwaliteit is ook top

Pluspunten

Snelle service, goede producten

In bevestiginsmail van order stond dat ik een track en tracingcode zou ontvangen, zodra pakket verzonden zou zijn. Niet gehad, pakje was er wel heel snel!

Pluspunten

Snelle levering. Prima product.

Pluspunten

Orginele goed geprijsde producten! Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling, goede producten

duidelijkere foto’s van producten

Pluspunten

Prima producten en zeer behulpzame service

Pluspunten

Wederom een zeer prettige ervaring! Prachtige producten en zelfs met de feestdagen voor de deur een hele snelle levering. De persoonlijke noot in de vorm van een handgeschreven kaartje maakt het helemaal compleet! Hulde en hier kan menig webshop een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit, meedenkend, vriendelijk en spontaan. Klasse!!

Pluspunten

Netjes en correct afgeleverd Gewoon super

Pluspunten

Dienstverlening hoog en telefonische bereikbaarheid erg goed.

Geen.

Pluspunten

Erg content over proces bestelling en ontvangst op huisadres. Product voldoet geheel aan verwachting.

Nvt

Pluspunten

Zeer goede service en zeer goede schoenen

Pluspunten

Mooi product en snelle levering

Product wordt geleverd in een zak. Een mooie verzenddoos zou alles perfect maken.

Pluspunten

Mooie schoenen met goeie pasvorm. Prima service!

Pluspunten

De kwaliteit van de schoenen is uitstekend, ze zitten heel comfortabel en de afwerking is uitstekend. Ik ben sinds mijn eerste aankoop fan van Rehab geworden! Ook de service is uitstekend!

Niets veranderen, goed bezig!

Pluspunten

Al meerdere malen besteld. Een keer zelfs kort achter elkaar en toen zat er een persoonlijk kaartje bij, heel attent. Je voelt ook anders wel het hart van dit bedrijf kloppen. Mooie en voor speciale schoenen. Af en toe leuke sale! Fijne feestdagen crew!

Wat zou het gaaf zijn een exclusieve rehab-zaak te kunnen bezoeken waarin alle schoenen te zien zijn. Ze komen in het echt vaak mooier uit is mijn ervaring. Of anders meer foto's waarop de schoen gedragen wordt door iemand.

Pluspunten

Komen afspraak na

Pluspunten

Schoenen besteld en op de dag van aflevering waren ze in de sale 25% goedkoper. Na 1 mailtje toezegging gekregen dat de korting alsnog zou worden verrekend. Binnen 3 dagen stond bedrag op mijn rekening. Prima klanten service!

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Geweldige schoenen. Zitten als pantoffels en zijn pracht afgewerkt.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'